2020 – 2021 Sezonunun Blazer Trendleri

    Minimalist ya da maksimalist, desenli ya da düz, ister bol ister dar… Bunlar gibi daha nice zıtlıkta üretilen ve belki de yüzlerce çeşidi olabilen blazer ceketler, dolaplarda olmazsa olmazdır. Hem şıklık göstergesi olarak hem de rahatlığı sağlayabilen bir kıyafettir.

    Özellikle son on senedir moda severlerin dolaplarında olmazsa olmaz olan blazer ceketler, gardıropların kilit parçalardır. En popüler stiller, dar kesimlere ek olarak nötr renkler, büyük boy olan blazer ceketlerle kombinlenir ve ortaya oldukça şık görüntüler çıkar. Kot pantolonlardan beyaz tişörtlere kadar sayısız kombine uyan bu ceket, artık günlük kombinler için de vazgeçilmez parçalar haline geldi. Bazen de özel bir yere giderken şık görüntüyü oluşturabilmek adına atılacak olan sağlam bir adımdır… Temel ya da trend kategorilerinde mutlaka yer bulan ve birçok parçanın dışında blazerlar iki ayrı kategori altında anılmaktadır.

2020 – 2021 Sezonunun Blazer Trendleri

Peki ya 2020-2021 sezonuna yavaş yavaş geçmişken sezonun modasında bizi ne bekliyor? Klasik bej ve kuşaklı kesimlerden deri olanlarına kadar bu sonbahardan kış sezonuna birçok çeşit piyasada yer edinecek gibi duruyor. İşte bu sezon modaya yön verecek olan çeşitleri…

-Kısa kollu blazerlar

-Renkli ve keten kumaştan blazerlar

-70’ler tarzını çok iyi yansıtan blazerlar

-Yün karışımlı olan türleri

-Kumaş blazerlar

-Deri blazerlar

-Kemerli blazerler

Bu kış kırmızı size çok yakışacak! 2024 kış trendi: Cherry Red Bu kış kırmızı size çok yakışacak! 2024 kış trendi: Cherry Red

   Eğer ki hala gardırobunuzda bu çeşitlerden biri bile yoksa geç kalmadan kendinize en uygun modeli bulun ve gardırobunuzda ona yer verin. Bu senenin modası blazer ceketler!

Editör: TE Bilişim