MODA

2020 Soğuk Sezonunun Kısa-Uzun-Tesettür Abiye Model Trendleri

2020 Sonbahar-Kış sezonunda abiyeler yine trendlerde de yer alıyor. Bakalım bu senenin trend olan abiye modelleri nelermiş? İşte tüm detaylar...

   Abiyeler, kadınların güzellik potansiyellerini dışa vurma konusunda uzman olan kıyafetlerdir ve her kadın için bir fırsattır. Her ne kadar özel günlerde çok sık tercih ediliyor olsa da gece gezmeleri için de abiyeler oldukça mükemmel bir seçim olarak son yıllarda yerini koruyor. Tabi elbise seçimi için de yer, zaman vs. önemli etkenlerdir. Kır davetlerinde yumuşak tonlarda, çiçekli, uçuş abiyeler tercih edilebilirken ağır düğünlerde daha kırmızı, altın rengi, siyah ve gece mavisi gibi renk tonları tercih ediliyor. Ayrıca ağrı ortamlar için abiyelerde taşlar, danteller ve payetler de tercih edilebiliyor.

   Abiye seçerken vücut tipi oldukça önemlidir ki yine mekan ve zaman faktörleri ile bir araya getirildiğinde oldukça dikkat edilmesi gereken bir konu haline geliyor. Uzun boylu ince kadınlar, kısa abiyeler en başta olmak üzere her boydan abiyeleri taşıyabiliyorlar. Eğer ki boyunuz daha kısaysa bacak boyunuzu uzun gösterecek uzun, dar kesim abiyeleri tercih edebilirsiniz. Tarzınız da vücut tipinize uyacak şekilde olmalıdır ve bütün seçimlerde bu detaylar önemsenmelidir. İşte şimdi gelelim sizi bir masal perisi görünümüne sokacak olan 2020 abiye modellerine ve trendlerine…

Öncelikle kendi tarzınızı bulmak isterseniz eğer, sizler için hazırlamış olduğumuz “Kişisel Tarzınızı Bulmak İster Misiniz? İşte Kişisel Tarz Bulabilmeniz İçin Püf Noktalar” adlı içeriğimizi de inceleyebilirsiniz. Yazıya gitmek için başlığa tıklamanız yeterli olacaktır.

Davetlerin Gözdesi Uzun Kabarık Abiyeler

   İster açık mekanlar olsun isterse de kapalı mekanlar olsun, şık bir gece kıyafeti olarak uzun kabarık abiyeleri tercih edebilirsiniz. Bu model ile her tip vücut kendini ortaya çıkarabilir. Gece organizasyonuna katılacaksanız eğer dağınık bir topuz ile taçlandırabilir ve muhteşem bir görünüme sahip olabilirsiniz. Gün içinde katılacak olduğunuz bir kır düğünü için de aynı model abiye tercih edebilirsiniz ama daha dalgalı ve özgür bırakılmış saçlar tercih etmelisiniz. Yüksek topuklu bir stiletto ayakkabı ile de her vücut tipine yakışan abiye modellerine başvurabilirsiniz.

Siyah Renkli Abiye Elbiseler Çizginizi Belli Eder

   Ne olursa olsun riske girmek istemiyorsanız siyah tabi ki mükemmel bir seçim. Siyah, dekolteden uzak uzun bir elbise ile hem risk almamış olursunuz hem de oldukça şık bir görüntü oluşturabilirsiniz. Ayrıca elbisenizi de dikkat çekici aksesuar ile taçlandırarak daha hareketli ama bir o kadar da asil görünüm elde edebilirsiniz.

                                                                                                                                       

Kısa Abiye Modelleri

    Daha çok gece davetlerinde tercih edilen kısa abiye elbiseler, özellikle de göz alıcı renkleri ile geceye güzel bir iz bırakıyor. Yeteri kadar iddialı bir renk olan kırmızı ile saçınıza, aksesuarınıza dikkat etmenize bile gerek kalmadan, göz alıcı olabilir ve unutulmaz bir görüntü sergileyebilirsiniz. Dans ederken baş döndürmeye hazırsanız eğer işte bu model tam da size göre!

Uzun Şifon Abiye Modelleri ile Duru Güzelliğinizi Ortaya Çıkarın

  Kır düğünlerinin favori parçalarından olan uzun şifon abiyeler, uçuş uçuş görünüm elde edebilmek istiyorsanız muhteşem bir seçim olacaktır. Bu uçuş uçuş görünüm, gün ışığına meydan okuyan yırtmaç ile zarafetinizi ortaya çıkarabilmeniz oldukça kolay olacaktır.

Taş Detaylı Uzun Kabarık Abiye Modelleri

   Düğün davetlerinde gelin sonrasında göz alıcı olmak istiyorsanız eğer bu modeller, favori modelleriniz olacaktır. Şıklık ve asalet konuşturmak için taş detaylı uzun kabarık abiyeler, tam da isteğinize uygun. Her bir detayı özenle dikilen değerli taşların ortaya çıkardığı ağırlık görüntünüze yansırken, gösterişli bir organizasyonda da gözde elbise modeli olarak ortaya çıkacaktır.

Tesettür Abiye Elbiseler de Şıklıkta Yarışıyor

  Davetlerde hem çok zarif hem de gösterişli olmak istiyorsanız eğer tesettür abiye modeller tam da size göre. Birçok detay, abiye elbiselerde göze çarpar. Uzun tül kuyruklar, ince işlemeler, tasarım gerektiren eşarplar ile tesettür modası çok ayrı bir yer tutuyor.

{ "vars": { "account": "G-Q6K1Q5TWQT" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }