2020'de gördüklerimizden sonra 2021'e girmeyi hepimiz iple çekiyoruzdur. Aynı zamanda içimizdeki yeniden sosyalleşebileceğiz umudu da bizi modaya yeniden bağladı. O yüzden 2021'de moda olacak şeyleri şimdiden bilip onlara yatırım yapmak sokağa rahatça çıkabildiğimiz o güzel günlerde bizi modanın gerisinde bırakmamış olacak

2020’den başlayan pandemi salgını ruhumuzu da esir aldı. 2020’nin karanlık döneminden sonra 2021’e umutla girsek de bir önceki yıldan farklı değildi. 

Türkiye Güzeli Şahin'in mayolu pozları eleştirilerin hedefi oldu! Türkiye Güzeli Şahin'in mayolu pozları eleştirilerin hedefi oldu!

Yasakların kalkması ve yazin gelmesiyle beraber kıyafetler renklenip çiçeklendi. Peki ilkbahar sezonu nasıl geçti? 2021 ilkbahar modasını çizin için derledik.

DERİ TRENÇKOTLAR

Bitmek bilmeyen sonbahara daha çok benzeyen ilkbaharda en çok deri trençkotları gördük.


SÜSLÜ BASKILAR

Başta dış giyim olmak üzere "Jazzy Print" desenli taytlar, sweatshirtler, kot ceketler 2021'de bizi neşelendirmek için sıraya girdi.


CHUBBY BOTLAR 

Kalın tabanlı, dar boğazlı, çok rahat ve genellikle iki renkli; işte karşınızda chubby botlar. Onlarla hem topuklu ayakkabının özgüvenini, hem kalın tabanın rahatlığını, hem de derinin şıklığını taşıdı. Sıcacık kalmak da cabası oldu. 

YÜKSEK BELLİ KOTLAR

Yüksek bel yüksek bel olalı böyle bir yükseklik görmedi çünkü modanın son döndüğü kulvar belimizi inanılmaz rahat ettirmekle yükümlü gibiydiç.  Eskisinden de yüksek belli jeanlerin üzerine croplar  de sıcacık tutan bir hırkayla kış kombinlerimizi tamamladık. 

OVERSİZE PANTOLONLAR 

Oversize tarzını her bedenden kadın rahatlıkla tercih etti. Köşebaşlarında bile satılır oldu

TRİKO ELBİSELER

Tek parça triko elbiseler 2021 modasında hafif dökümlü ve renkli tarzda yine karşımıza çıktı. Çoraplarla, çizmelerle ve kabanlarla kombinlemesi çok kolay olduğu için bizi çok sevindirdi.

BASKILI KEMERLER

2021'de ceket bile giyenler belini bir kemerle belli etme gereği duydu. Baskılı kemer bu senenin yükselen trendi oldu. Paltoların, boyundan sarkıtılan uzun atkıların, gömleklerin hatta belki sweatshirtlerin bile koca koca tokalı kemerlerle kombinledik. 

Editör: TE Bilişim