MAGAZİN

2021 yılına damga vuran magazin olayları! Neler neler yaşadık?

2021'i geride bırakırken, magazin dünyasında akılda kalanları sizler için derledik.

REZA ZARRAB - EBRU GÜNDEŞ - HADİSE

11 yıldır evli olduğu eşi Reza Zarrab’dan boşanmak için dava açan Ebru Gündeş, Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etti. O kadınlar arasında, Gündeş ile “O Ses Türkiye” yarışmasında bir dönem jüri koltuğuna oturan Hadise’nin de olduğu iddia edildi.

HADİSE - KAAN YILDIRIM

Uzun süredir aşkları devam eden Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı. Hadise, kısa bir süre sonra da Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı.

ALİŞAN - SELÇUK TEKTAŞ

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş Koronavirüs yüzünden yaşamını yitirdi. Tektaş’ın vefatı Alişan ve ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzdü.

MELİSA DÖNGEL

Oyuncu Melisa Döngel’in babası tarafından cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı. Döngel 17 yaşındaki kardeşini de yanına almak için hukuk mücadelesine başvurdu.

ÖZCAN DENİZ - FEYZA AKTAN

Özcan Deniz ile Feyza Aktan boşandı ama ikilinin bitmek bilmeyen mahkeme süreci yıl boyunca magazin sayfalarında yer aldı. Aktan’ın altındaki arabayı geri alan ve çocuğu için velayet davası açan Deniz, geçtiğimiz günlerde bu mahkemeyi de kaybetti. İkilinin Feyza Aktan’ın evinin önünde yaşadığı tartışma da yıl boyunca konuşuldu.

ECE RONAY - MEHMET ALİ ERBİL

Mehmet Ali Erbil’in “Yanında uyumak istiyorum” mesajlarını paylaşan Ece Ronay, Erbil’in kendisini taciz ettiğini iddia etti. Ronay, komedyene dava açtı. İkilinin arasında yaşanan olaylar gündemi uzun süre meşgul etti.

NİHAL YALÇIN - TAMER KARADAĞLI

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik gündem oldu. “En iyi kadın oyuncu” ödülünü kazanan Nihal Yalçın konuşma yaptığı sırada Karadağlı’nın aniden Yalçın’a ödül uzatmasıyla ikili arasındaki yaşanan gerilim günlerce konuşuldu.

EMRE AŞIK - YAĞMUR SARNIÇ

Eski futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Sarnıç ile 3 yıl süren boşanma davası sonuçlandı. 3 çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç’ın kendisini öldürmesi için tuttuğu kişinin sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Mahkeme sonunda 3 kişinin beraatine karar verildi.

İBRAHİM TATLISES

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, 12 yıl sonra ilk kez Kuruçeşme Açıkhava’da sahneye çıktı. Tatlıses’in konserine hayranları akın etti.

SILA - HAZER AMANİ

Sıla ve Hazer Amani ocak ayında boşandı. Eski sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü haberleriyle gündeme gelen şarkıcı, bu dönemde bir de mahkemedeki davalarıyla gündem oldu.

GÜLÇİN ERGÜL - ERDAL ŞEYDA LAFÇI

Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, Balıkesir’de Trafik kazası geçirdi. Yaralı olarak kurtulan Ergül’ün şoför koltuğundaki sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ise yaşamını yitirdi.

RASİM ÖZTEKİN

Usta oyuncu Rasim Öztekin, 8 Mart 2021’de vefat etti. Geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitiren oyuncudan gelen bu acı haber, Öztekin’in yakınlarını ve sevenlerini şoke etti. 

FERHAN ŞENSOY

Ortaoyuncular Tiyatro Topluluğu’nun kurucusu Ferhan Şensoy, 70 yaşında vefat etti. 31 Ağustos’ta yaşamını yitiren oyuncu, 3 Eylül’de düzenlenen özel törenin ardından defnedildi.

{ "vars": { "account": "G-Q6K1Q5TWQT" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }