Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı için ilk adımı attı! « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Haber
  • Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı için ilk adımı attı!

Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı için ilk adımı attı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının belirleneceği ön seçime katılmak için avukatı aracılığıyla başvurusunu yaptı.

Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı için ilk adımı attı!
Haber Merkezi
Yayınlanma

13:16 - 21 Şubat 2025

Güncelleme

13:16 - 21 Şubat 2025

Okuma Süresi

1 dakika

CHP Genel Merkezine gelen İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan, başvuru dilekçesi ve gerekli evrakları Genel Başkan Yardımcısı Meryem Gül Çiftci ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke’ye teslim etti.

Avukat Pehlivan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Başvurumuzu yaptık. Böyle tarihsel bir sürecin parçası olmak benim için mutluluk ve onur kaynağı. Hayırlı olmasını diliyorum herkes için, milletimiz için.” diye konuştu. Pehlivan, toplanan imza sayısına ilişkin soruya “Parti açıklamasını yapar.” yanıtını verdi.

Yeni bir başlangıcın ilk adımı!

Ekrem İmamoğlu’ndan ilk açıklaması ise şu şekilde oldu: “Bugün yeni bir başlangıcın ilk adımını atarak, mensubu olmaktan onur duyduğum CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı olmak için resmi müracaatımı yaptım. Yolumuz açık olsun.”


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir