Berrak Tüzünataç tepki gösterdi: “Rahat bırakın insanları” « Magazin Burada

Berrak Tüzünataç tepki gösterdi: “Rahat bırakın insanları”

Berrak Tüzünataç, Güllü’nün çocuklarına dair yorumlara tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: “Kimse acısını yaşarken sizin takdirinizi kazanmak mecburiyetinde değil.”

Berrak Tüzünataç tepki gösterdi: “Rahat bırakın insanları”
Aleyna Yılmaz
Yayınlanma

23:33 - 03 Ekim 2025

Güncelleme

23:33 - 03 Ekim 2025

Okuma Süresi

2 dakika

Yalova’daki evinin terasından düşerek yaşamını yitiren, Güllü adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut’un ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada oğlu Tuğberk Yağız ile kızı Tuğyan Ülkem Gülter ifade verdi.

Tuğberk Yağız Gülter, adliye çıkışında yaptığı açıklamada “Acımızı yaşamamıza izin vermediniz” derken, Tuğyan Ülkem Gülter de “Ben hakkımı helal etmiyorum, annemin de bu yorum yapanlara hakkını helal etmediğine eminim” sözleriyle tepki gösterdi.


Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç da bu gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından sert bir paylaşım yaptı.

“AKLIM ALMIYOR”

 “Şu videoyu izlerken kalbim sızladı; insan olmaktan utandım resmen. Her insan acısını, yasını ve şokunu farklı yaşar. Bu süreçte kimseyi tatmin etmek ya da ikna etmek zorunda değilsiniz. İnsanlar yas tutma biçimlerini size onaylatmak veya beğendirmekle mükellef değil. Bu ne boyutta bir empatisizlik ve vicdansızlık, aklım almıyor. Bir sürü farklı yorum ve haber görüyorum: ‘Öyle üzülünmezmiş, az ağlamış-çok ağlamış, gülümsemiş’… Size ne ya? Rahat bırakın insanları. Başkalarının acısının yeterli olup olmadığını, samimi olup olmadığını yargılama hakkınız yok. Bu, gerçek anlamda kötülük ve cahilliğin karışımı; dünyadaki cehennemden farksız.”


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir