Azeriler için ‘Hayvanat Bahçesi’ dediği iddia edilmişti! Danla’dan açıklama geldi « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Azeriler için ‘Hayvanat Bahçesi’ dediği iddia edilmişti! Danla’dan açıklama geldi

Azeriler için ‘Hayvanat Bahçesi’ dediği iddia edilmişti! Danla’dan açıklama geldi

Sosyal Medya Fenomeni Danla Bilic’in Bakü’de katıldığı bir etkinlikte Azeriler için ‘hayvanat bahçesi’ dediği iddia edilmişti. Ünlü isim hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Azeriler için ‘Hayvanat Bahçesi’ dediği iddia edilmişti! Danla’dan açıklama geldi
Haber Merkezi
Yayınlanma

11:00 - 07 Ağustos 2024

Güncelleme

16:18 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Danla Bilic, Bakü’de Serhat Şen Master Class’a katılmış ve orada makyaj eğitimi için manken olmuştu. Master Class sona erdikten sonra ise ünlü ismin hiçbir aktiviteye dahil olmadığı, surat astığı ve Azeriler için hayvanat bahçesi dediği iddia edilmişti.

Bfh Zcs4“Sahnede şahsıma yapılan aşağılamaları ve şakaları sizi çok sevdiğim ve eğitimin sorunsuz geçmesini istediğim için alttan aldım” diyen Bilic, Azeri halkını her zaman çok sevdiğini ve kendisinin haberi olmadan birçok markaya paylaşım sözü verildiğini de açıkladı. Ünlü fenomen ‘hayvanat bahçesi’ iddiası için de “umarım bir gün bunu sizler için gerçekte kimin söylediğini de açıklayabilirler” diyerek başka birini işaret etti. 


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir