Bergüzar Korel ve Farah Zeynep Abdullah karşı karşıya!

Menajer Ayşe Barım ve oyuncusu Serenay Sarıkaya hakkındaki skandal iddialar Barım’ın bir diğer oyuncusu Bergüzar Korel ve Farah Zeynep Abdullah’ı karşı karşıya getirdi.

Bergüzar Korel ve Farah Zeynep Abdullah karşı karşıya!
Ayşegül Yiğit
Yayınlanma

13:12 - 09 Ocak 2025

Güncelleme

14:31 - 09 Ocak 2025

Okuma Süresi

1 dakika

Serenay Sarıkaya ve menajeri Ayşe Barım hakkında ortaya atılan iddialar magazin dünyasını birbirine kattı. Barım’ın oyuncuları Hazal Kaya, Sinem Kobal, Mert Yazıcıoğlu, Birce Akalay menajerlerine destek açıklaması yaparken Burcu Biricik ise sektördeki tekelleşmeden ve bu konunun magazin malzemesi haline gelmesinden yakınmıştı. İddialara bir tepki de Barım’la çalışan Bergüzar Korel’den geldi. Korel, menajerlik şirketinin açıklamasını yayınlayarak “Nerede kadın dayanışması?” diyerek isyan etti.

“Kadın dayanışması ha?”

Begüzar Korel’in bu isyanına Farah Zeynep Abdullah kayıtsız kalmadı. İddiaların en başından beri tarafını belli eden ünlü oyuncu, Bergüzar Korel’e karşın “Kadın dayanışması ha? Bütün kadınlar eşittir ama bazıları diğerlerinden daha eşittir arkadaşlar! Şaka maka hönkürtmeyin!” yanıtını verdi.

Farah Zeynep Abdullah iddialara ne yanıt verdi? Öğrenmek için tıklayın!

Ayşe Barım ve Serenay Sarıkaya hakkındaki iddiaları okumak için tıklayın!


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir