• Ana Sayfa
  • Haber
  • Çukur’un yeni fragmanı yayınlandı: Yamaç Arapça sayıklıyor…

Çukur’un yeni fragmanı yayınlandı: Yamaç Arapça sayıklıyor…

Bu yıl üçüncü sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Çukur’un yeni sezonunun ilk bölümünden fragman geldi. Yamaç’ın akıl hastanesinde Arapça sayıkladığının söylendiği tanıtımda, Efsun ve Azer el sıkışıyor.

Çukur’un yeni fragmanı yayınlandı: Yamaç Arapça sayıklıyor…
Haber Merkezi
Yayınlanma

21:40 - 13 Eylül 2019

Güncelleme

11:58 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Milyonları ekrana kilitleyen Çukur dizisinin üçüncü sezonunun birinci bölümünden yeni fragman yayınlandı.

İdris Koçovalı öldü mü?

Sezon finalinde, Yamaç ve babası İdris birbirlerine silah doğrultmuşlardı. İdris Koçovalı’nın ölüp ölmediği henüz belli olmamışken, yeni tanıtım videosunda Sultan Koçovalı’nın, Vartolu Sadettin’den intikam almak istediği görülüyor.

Efsun ile Azer el sıkışıyor

Öte yandan akıl hastanesinde gördüğümüz Yamaç’ın, Arapça sayıkladığı söyleniyor. Baykal’ın kızı Efsun ve Adanalı Azer’in ise Koçovalılar’a karşı işbirliğine gittiği görülüyor.

Çukur 3. sezon 1. bölüm fragmanı


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir