Notice: _load_textdomain_just_in_time işlevi yanlış çağrıldı. Translation loading for the ronse domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen WordPress hata ayıklama bölümüne bakın. (Bu ileti 6.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/magazinburada/magazinburada.net/wp-includes/functions.php on line 6121
Demet Akalın’ın “enişteci” yorumuna Gülden Karaböcek’in kızı Nur Düzgit’ten olay sözler! « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Demet Akalın’ın “enişteci” yorumuna Gülden Karaböcek’in kızı Nur Düzgit’ten olay sözler!

Demet Akalın’ın “enişteci” yorumuna Gülden Karaböcek’in kızı Nur Düzgit’ten olay sözler!

Gülden Karaböcek’in 4 yıl evvel bir çorbacıda şarkı söylerken görüntülenen videosuna Demet Akalın’dan “Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa izlesek” yorumu gelmişti. Bu yoruma Gülden Karaböcek’in kızı Nur Düzgit’ten sert bir yanıt geldi. Öte yandan hakkında çıkan haberlere ilişkin olarak Gülden Karaböcek’ten bir basın açıklaması geldi.

Demet Akalın’ın “enişteci” yorumuna Gülden Karaböcek’in kızı Nur Düzgit’ten olay sözler!
Haber Merkezi
Yayınlanma

17:46 - 17 Ağustos 2023

Güncelleme

16:04 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

2 dakika

Usta sanatçı Gülden Karaböcek’in sosyal medyada paylaşılan bir görüntüsü kısa sürede gündem oldu.Bir dönemin müzik efsanesinin bir çorbacıda sahne aldığı iddia edildi. Videoyu izleyen Karaböcek’in hayranları, “Sanata sanatçıya asla değer yok”, “Çok zoruma gitti. Düzgün bir sahne yok mu Gülden Karaböcek için”, “Ekmeğin ayıbı yok, helalinden kazanıyor” gibi yorumlarda bulundu.

 Demet Akalın ise  “Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa izlesek” yorumunu yaptı. O yorum olay yarattı. Nur Düzgit’ten yanıt gecikmedi.

Akalın’ın “enişteci” yorumuna Gülden Karaböcek’in kızı Nur Düzgit’ten 2.Sayfa’ya yaptığı açıklama:

 “Orası çorbacı değil, otantik mekandı. Annem Konya’dan çok istek alınca imza günü yaptık. Mekan sahibi Dilek Taşı’nı playback çaldı, annem ısrar üzerine eşlik etti. Yani çorbacıya düşmedi. Annemin çorbacıda sahne aldığı haberlerini hiç dert etmedik, ama Demet Akalın’ın “enişteci” yorumu bizi çok üzdü. Onu annem de, ben de çok severdik. Şimdi sayfamdan Demet’le fotoğrafımızı siliyorum, konser bileti almıştım. Onu da yırtıp atıcam. Sözleri 50 yıllık bir sanatçıya yapılmış büyük bir saygısızlık, terbiyesizlik!” 

İşte o fotoğraf:


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir