• Ana Sayfa
  • Magazin
  • Ekrem İmamoğlu Öyle Bir Dostum Dostum Türküsü Söyledi ki… (Video)

Ekrem İmamoğlu Öyle Bir Dostum Dostum Türküsü Söyledi ki… (Video)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sözleri Pir Sultan Abdal’a ait Sivas Yıldızeli türküsü Dostum Dostum türküsünü yerel sanatçı İlhan Eş’in bağlaması eşliğinde seslendirdi. Sevilen türkülerden bir potpuri sunan İmamoğlu, solistlik yeteneği ile büyük beğeni aldı.

Ekrem İmamoğlu Öyle Bir Dostum Dostum Türküsü Söyledi ki… (Video)
Haber Merkezi
Yayınlanma

00:33 - 25 Temmuz 2020

Güncelleme

12:39 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

2 dakika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sözleri Pir Sultan Abdal’a ait Sivas Yıldızeli türküsü Dostum Dostum türküsünü yerel sanatçı İlhan Eş’in bağlaması eşliğinde seslendirdi.

ekrem imamoğlu

Sevilen türkülerden bir potpuri sunan İmamoğlu, solistlik yeteneği ile büyük beğeni aldı.

İLHAN EŞ SAZI ELİNE ALDI EKREM İMAMOĞLU ÖNCE “DİVANE AŞIK GİBİ”Yİ SESLENDİRDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’na katılmak için geldiği Ankara’da, sanatçı İlhan Eş ile birlikte türkü söyledi.

İmamoğlu, önce Karadeniz türküsü olan ‘Divane Aşık Gibi’ ardından da Pir Sultan Abdal’ın şiirinden derlenen ‘Dostum Dostum’ adlı eseri seslendirdi.

ekrem imamoğlu dostum dostum

DOSTUM DOSTUM TÜRKÜSÜ İLE YORGUNLUK ATTI

Ekrem İmamoğlu, CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’na katılmak için geldiği Ankara’da, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdikten sonra sanatçı İlhan Eş bir araya geldi. İkili birlikte türkü söyledi.

İmamoğlu, önce Karadeniz eseri ‘Divane Aşık Gibi’ ardından da Pir Sultan Abdal’ın şiirinden derlenen ‘Dostum Dostum’ adlı eseri seslendirdi. İmamoğlu türkü ziyafeti sonrası “Günün yorgunluğunu usta sanatçı İhsan Eş ile türkü söyleyerek attık. Kendisine eşlik etmekten keyif duydum.” açıklaması yaptı.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir