Fatih Ürek’ten üzücü haber: ”Yapılabilecek bir şey yokmuş” « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Fatih Ürek’ten üzücü haber: ”Yapılabilecek bir şey yokmuş”

Fatih Ürek’ten üzücü haber: ”Yapılabilecek bir şey yokmuş”

Kalp krizi geçiren, 20 dakika kalbi duran ve yoğun bakıma alınan Fatih Ürek ile ilgili Ece Erken’den üzücü bir açıklama geldi.

Fatih Ürek’ten üzücü haber: ”Yapılabilecek bir şey yokmuş”
Melisa Temür
Yayınlanma

14:59 - 03 Kasım 2025

Güncelleme

14:59 - 03 Kasım 2025

Okuma Süresi

2 dakika

Geçtiğimiz haftalarda evinde aniden kalp krizi geçiren 59 yaşındaki sanatçı Fatih Ürek’in kalbi 20 dakika boyunca durmuş, yapılan CPR müdahalesi ile hayata tekrar döndürülmüştü. Hakkında sık sık ”öldü” iddiaları ortaya atılan sevilen sanatçı yoğun bakımda uyutulmaya devam ederken, Ece Erken’den sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

Kalp krizinin ardından beyin sapında hasar olduğu yönünde iddiaların da gündemde olduğu sevilen sanatçının tedavisi devam ediyor. Sağlık durumu stabil ve tedavi süreci hastane ile menajeri Mert Siliv tarafından yönetilen sanatçının son durumuna ilişkin ünlü sunucu Ece Erken, ”Hâlâ uyutuluyor. Yanında kimse yok çünkü yapılabilecek bir şey olmadığı için kimse istenmiyormuş. Dualarımız Fatih ile” ifadelerini kullandı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Sanatçı Fatih Ürek’in avukatı, yapılan açıklamada, sağlık mücadelesinin devam ettiğinden bahsederek, “Müvekkilim Fatih Ürek, hekimlerimizin öngördüğü tedavi sürecine uygun şekilde sağlık mücadelesine devam etmektedir. Sağlık durumu stabilliğini korumakta olup, buna ilişkin açıklamalar yalnızca tedavi gördüğü hastane ve menajeri Mert Siliv tarafından yapılmaktadır.” ifadelerini ekledi.

Aynı zamanda medyada çıkan asılsız haberlerin sanatçının ailesini üzdüğünü vurgulayan avukat, “Bir insanın yaşam mücadelesi, kimsenin şov ve reyting malzemesi olamaz. Süreç boyunca ahlak sınırlarını aşan, insan onurunu zedeleyen haberlerle muhatap olunmuştur.” cümlelerini de kullandı.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir