Kendine has tarzı, tavrı, konuşması ve ilginç hareketleri ile sosyal medyada adını duyuran ve kısa sürede fenomen haline gelen avukat Erkan Yalçın, programında yaptığı açıklamalarla yine çok konuşulacak gibi duruyor.
“Dört büyüklerden bir futbolcu her gece bana yazıyor!”
“Bir tane futbolcu her gece bana mesaj atıyor. ‘Neredesin, ne yapıyorsun?’ yazıyor. Bana lovebombing(aşırı sevgi gösterisi) yapıyor. Dört büyük takımdan birinde oynuyor. Çok ünlü… Genelde de gece yazıyor. İnsan gündüz yazar! ‘Günaydın’ yazsa cevap vereceğim. Gece bir insana yazılır mı?” diyen ünlü fenomen, futbolcunun adını vermekten kaçındı.
Erkan Yalçın kimdir?
34 yaşında olduğu bilinen Erkan Yalçın; İstanbul’da yaşıyor. Avukatlık yapan Yalçın, hukuki konulara kendine has uslubuyla getirdiği yorumlar ve ilginç hareketleriyle çektiği videolarla tanındı. Sosyal medyada ünlendikten sonra çeşitli programlarda yorumculuk ve sunuculuk da yapmaya başlamıştır.