Tuğba Coşkun (46) 2018 yılında kalbini Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman’a (57) kaptırmıştı.
Hemen her yıl nikâh masasına oturacakları iddia edilen sevgililerden kötü haber geldi. Çift 1 ay önce dostça ayrıldı.
Tuğba Coşkun, Fikret Orman ile olan aşk karelerini sosyal medya hesabından kaldırdı.
Öte yandan Fikret Orman’ın geçen günlerde Coşkun’un vefat eden annesi Aysel Coşkun’un Zincirlikuyu Camii’ndeki cenazesine katılıp eski sevgilisine baş sağlığı dilediği öğrenildi.
Fikret Orman Kimdir ?
Fikret Orman 4 Kasım 1967 yılı İstanbul doğumlu Türk inşaat mühendisi, iş adamı, Spor yöneticisi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 33. başkanıdır.
Orman, bir Ankara ziyareti esnasında.
2000-2004 yılları arasında Beşiktaş’ta Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulunda yöneticilik yaptı.
2012 yılında Yıldırım Demirören’in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, seçimlerde Nazmi Koca ve Bülent Deriş ile yarışmıştır. Seçimlerde kullanılan 4545 oyun 4027’sini alan Orman, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 33. başkanı olmuştur.
2016 yılının Mayıs ayında tek aday olarak girdiği genel kurulda 3.kez Beşiktaş başkanlığına seçildi. 2015-2016 yılında Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğunu kazanmıştır.
2016-2017 yılında Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğunu kazanmıştır. İlk kez 3.yıldızını Beşiktaş armasına eklemiştir.