Magazin

2022'de anne ve baba olan ünlüler

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2022'de Türkiye ve dünyada birçok ünlü hayatlarının en büyük mutluluğunu yaşadı. Anne - baba olarak hayatlarını daha da anlamlandıran ünlülerin kimler olduğunu ve çocuklarına hangi anlama gelen isimleri verdiklerini derledik

JASON STATHAM - ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY Oyuncu Jason Statham uzun süredir aşk yaşadığı model Rosie Huntington ile 2 Şubat'ta kızları Isabella James'i kucaklarına aldı. Çiftin oğlu Jack Oscar ise 2017'de dünyaya gelmişti.

PRIYANKA CHOPRA - NICK JONAS 2018'de nikâh masasına oturan şarkıcı Nick Jonas ile oyuncu Priyanka Chopra, 22 Ocak'ta taşıyıcı anne yöntemi ile kızları Malti Marie'yi kucaklarına aldı.

EMRE KARAYEL - GİZEM DEMİRCİ Oyuncu Emre Karayel, 2020 yılında 8 yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile dünyaevine girmişti. Çift, oğulları Can'ı 25 Ocak'ta kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşadı.

KYLIE JENNER - TRAVIS SCOTT Reality show yıldızı Kylie Jenner, rapçi sevgilisi Travis Scott ile birlikteliğinden ikinci çocuğu Wolf'u (2 Şubat)ta kucaklarına aldı. Çiftin Stormi adında bir çocuğu daha bulunuyor. Jenner ile Scott, kızlarını 2018'de kucaklarına almıştı.

DEMET EVGAR - LEVENT BABATAŞ Oyuncu Demet Evgar ile işletmeci Levent Babataş, 6 yıllık birlikteliklerini mart ayında evlilikle taçlandırmıştı. Çift, Mavi adını verdikleri kızlarını ise 18 Ağustos'ta kucaklarına aldı.

KIVANÇ TATLITUĞ - BAŞAK DİZER 2016'da Fransa'nın başkenti Paris'te evlenen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer, Kurt Efe adını verdikleri oğullarına 15 Nisan'da kavuşmuştu.

SERAY SEVER - ERAY SÜNBÜL Eray Sünbül ile 20 Nisan 2018'de nikâh masasına oturan sunucu Seray Sever, Alya ve Sofia adını verdiği ikiz bebeklerini 19 Nisan'da kucaklarına aldı. Alya, Yükseklik gök ve sema anlamını taşıyor. Sofia ise bilge ve kültürlü anlamına geliyor.

SELAHATTİN PAŞALI - LARA TÜMER Nisan ayında Lara Tümer ile hayatını birleştiren oyuncu Selahattin Paşalı, kızı Leyla Pera'ya 6 Temmuz'da kavuştu. Pera, karşı taraf ve öte taraf anlamını taşımaktadır. Latince bir kelime olan Petra söz öbeğinden türemiştir. Sağlam ve güçlü bir kişiyi ifade eder.

SİNEM KOBAL - KENAN İMİRZALIOĞLU 2016'da nikâh masasına oturan oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, ikinci çocukları Leyla'ya Mayıs ayında kavuşmuştu. Kobal ile İmirzalıoğlu, ilk çocukları Lalin'i ise 2020'de kucaklarına almıştı. Lalin, eski dilde 'kırmızı renkli olan' anlamını taşır. Yakut kırmızısı anlamını da gelmektedir.

ONUR BULDU - DUYGU KOZOĞLU 2020'de öğretmen Duygu Kozoğlu ile evlenen oyuncu Onur Buldu, 20 Mayıs'ta kızı Masal'a kavuşarak ilk kez baba olma sevincini yaşadı.

FULYA ZENGİNER - KÜNTAY TARIK EVREN 2019'da dünyaevine giren oyuncu Fulya Zenginer ile grafik sanatçısı Küntay Tarık Evren, 23 Mayıs'ta oğulları Milan'ı kucaklarına aldı. Milan; zarif, kibar, hoş anlamına gelmektedir. İkinci anlamı ise 'sevgili ve aşık olunan kişi demektir.

RIHANNA - ASAP ROCKY Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, rapçi sevgilisi ASAP Rocky ile oğlunu 13 Mayıs'ta kucağına aldı. Oğlunun yüzünü geçtiğimiz haftalarda ilk kez paylaşan ünlü şarkıcı, bebeğinin ismini henüz açıklamadı.

İSMAİL DEMİRCİ - HANDE SORAL 2017'de evlenen oyuncu çift, Hande Soral ile İsmail Demirci, oğulları Ali'ye 30 Mayıs'ta kavuşmuştu.

TANER ÖLMEZ - ECE ÇEŞMİOĞLU 28 Haziran 2021'de dünyaevine giren oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, kızları Zeynep'i 24 Mart'ta kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşadı.

ADRIANA LIMA - ANDRE LEMMERS Brezilyalı model Adriana Lima, yapımcı sevgilisi Andre Lemmers ile oğlu Cyan'a 29 Ağustos'ta kavuştu. Lima'nın, 2009 ile 2016 yılları arasında evli kaldığı basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten Sienna ve Valentina adında tane kızı bulunuyor.

SEDA BAKAN - ALİ EREL 2019'dan bu yana müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Seda Bakan, kızları Ela'yı 1 Eylül'de kucaklarına aldı Çift, ilk çocukları Leyla'ya ise 2019'a kavuşmuştu.

BARIŞ ARDUÇ - GUPSE ÖZAY 2020'de evlenen oyuncu Barış Arduç ile Gupse Özay, Jan Asya'yı 9 Eylül 2022'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşadı. Jan; atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen anlamına gelirken Asya ise cana yakın hanımefendi anlamını taşıyor.

MERVE ÖZBEY - KENAN KOÇAK Kenan Koçak ile 2020'de nikâh masasına oturan şarkıcı Merve Özbey, ikinci çocukları Emir'i 16 Eylül'de kucağına aldı. Çift, kızları Elif Özümü de geçtiğimiz yıl kucaklarına almıştı.

ÜMİT ERDİM - SEDA ERDİM Seda Erdim ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Ümit Erdim, 22 Eylül'de kızı Ela'yı kucağına alarak ikinci kez baba olma sevincini yaşadı. Çift, kızları Ses'e de 2018'de kavuşmuştu.

AMİNE GÜLŞE - MESUT ÖZİL 2019'da futbolcu Mesut Özil ile evlenen 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, 26 Eylül'de kızları Ela'yı kucaklarına aldıklarını duyurdu. Çiftin ilk çocukları Eda ise 2020'de dünyaya gelmişti.

MURAT YILDIRIM - IMANE ELBANI 2016'da Faslı Imane Elbani ile nikâh masasına oturan oyuncu Murat Yıldırım, 8 Ekim'de kızı Miray'a kavuştu. Miray, ay gibi ışık saçan anlamını taşıyor.

BURCU KARA - FIRAT PARLAK 2016'da yönetmen Fırat Parlak ile evlenen oyuncu Burcu Kara, 2 Aralıkta ikinci çocuğu Can'ı kucağına aldı. Çiftin çocukları Ali Çınar ise 2017'de dünyaya gelmişti. Öte yandan Fırat Parlak'ın ilk evliliğinden Ömer adında bir oğlu daha bulunuyor.

{ "vars": { "account": "G-Q6K1Q5TWQT" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }