• Ana Sayfa
  • Magazin
  • Füsun Demirel Bindiği Uçakta Oğlunun Ölümden Döndüğünü Söyledi!

Füsun Demirel Bindiği Uçakta Oğlunun Ölümden Döndüğünü Söyledi!

Oyuncu Füsun Demirel’in oğlu bindikleri uçakta satılan yiyecek sebebiyle zehirlendi. Bu dehşet verici olayın Dubai’den Türkiye’ye dönüş uçağında yaşandığını söyleyen Demirel, “Olayı savcılığa taşımadan önce sosyal medyadan duyurmak istedim” dedi.

Füsun Demirel Bindiği Uçakta Oğlunun  Ölümden Döndüğünü Söyledi!
Ravza Deliktaş
Yayınlanma

15:24 - 26 Ocak 2025

Güncelleme

15:27 - 26 Ocak 2025

Okuma Süresi

1 dakika

Oyuncu Füsun Demirel, 25 Ocak tarihinde sabah 03:20’de Dubai’den kalkan ve Sabiha Gökçen’e iniş yapan Pegasus’a ait uçakta oğlunun yediği tavuklu wrap yüzünden zehirlendiğini duyurdu.

Füsun Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün (25.01.25) sabah 03.20 de Dubai’den kalkan Sabiha Gökçen’e iniş yapan PC741 sefer sayılı uçakta satın alınan tavuklu wrap ile oğlum zehirlendi.

Adlı vaka olarak rapor tutan hastane olay için şikayetçi olmamızı önerdi. Olayı savcılığa taşımadan önce sosyal medyadan duyurmak istedim” dedi.

Kimse Pegasus’a ait uçakta tavuklu sandviç falan yemesin” diyen ünlü oyuncu, “Bugün çok ciddi bir sağlık sorununu atlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Demirel, “Pegasus insanlara bozuk tavuklu sandvic yedirecek kadar mı küçüldüğünüz? Oğlum hayatı tehlikeye atlattı. Sizden şikayetçiyim!” ifadelerini kullandı.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir