Gözyaşları Sel Oldu! Haldun Boysan Son Yolculuğuna Uğurlandı… « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Yaşam
  • Gözyaşları Sel Oldu! Haldun Boysan Son Yolculuğuna Uğurlandı…

Gözyaşları Sel Oldu! Haldun Boysan Son Yolculuğuna Uğurlandı…

Dizi çekimi için gittiği Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde kaldığı otelde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden oyuncu ve seslendirme sanatçısı Haldun Boysan son yolculuğuna uğurlandı.

Gözyaşları Sel Oldu! Haldun Boysan Son Yolculuğuna Uğurlandı…
Haber Merkezi
Yayınlanma

14:16 - 02 Eylül 2020

Güncelleme

12:49 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Maria ile Mustafa adlı dizinin çekimleri için gittiği Nevşehir Ürgüp’te kendisinden haber alınamayan usta sanatçı Haldun Boysan kaldığı otelde hareketsiz halde bulundu.
Boysan’ın hareketsiz bedeniyle karşılaşan set çalışanları, ambulansa haber verdi. İhbar üzerine otele gelen sağlık çalışanları, 62 yaşındaki oyuncunun kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini belirledi.
Boysan’ın cenazesi, Ürgüp Belediyesi morgunda yapılan işlemlerden sonra defnedilmek üzere Ankara’ya gönderildi.
Usta sanatçı için bu sabah Ahmet Efendi Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınları katıldı.

Tabutuna Beşiktaş bayrağı sarılan Boysan, cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir