Gülşen 4 ülke arasında mekik dokuyacak

Gülşen, oğlu Azur Benan’ın eğitimi için Londra’ya yerleşti. Ancak işi gereği her hafta İstanbul, İspanya ve Los Angeles arasında mekik dokuyacak.

Gülşen 4 ülke arasında mekik dokuyacak
Haber Merkezi
Yayınlanma

10:32 - 20 Eylül 2019

Güncelleme

11:59 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, çocukları Azur Benan’ın eğitimi için İngiltere’nin başkenti Londra’ya taşındı. Ancak ünlü şarkıcı, yoğun iş temposuna ayak uydurabilmek için haftanın belli günlerinde İspanya, Türkiye ve Amerika arasında git gel yapacak.

7,5 milyonluk evi stüdyoya çevirdi

Eşi Ozan Çolakoğlu ile Kensington’dan 8 milyon TL’lik ev alan ve burada yaşayan Gülşen, Soho’dan aldığı 7,5 milyon TL değerindeki evi de müzik stüdyosuna çevirdi. Haftanın iki günü konser için İstanbul’a gelen Gülşen, bu sırada Zorlu AVM’nin rezidansındaki 30 milyonluk dairesinde kalacak. 

Bir gün İspanya’da, bir gün İngiltere’de

Haftada bir gün de İspanya’ya gidip Costa Brava’daki 5 milyon TL’lik evinin dekorasyonuyla ilgilenecek. Bu yoğun tempoda Los Angeles’taki bir yapımcıyla düet anlaşması yapan Gülşen, Ekim sonu itibariyle günübirlik tur listesine Amerika’yı da ekleyecek.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir