İstanbul’u Terk Etmişti! İşte Aslıhan Gürbüz’ün Yeni Hayatı… « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • İstanbul’u Terk Etmişti! İşte Aslıhan Gürbüz’ün Yeni Hayatı…

İstanbul’u Terk Etmişti! İşte Aslıhan Gürbüz’ün Yeni Hayatı…

Ekranların sevilen yüzü Aslıhan Gürbüz, İstanbul’un karmaşasından kaçıp Ege’ye yerleşmişti. En son ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde ‘Merve’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncunun, kendisine gelen teklifleri reddettiği söyleniyor. İşte Gürbüz’ün yeni hayatından kareler.

İstanbul’u Terk Etmişti! İşte Aslıhan Gürbüz’ün Yeni Hayatı…
Haber Merkezi
Yayınlanma

17:26 - 10 Eylül 2020

Güncelleme

12:51 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Son olarak ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde kötü bir karakter olarak karşımıza çıkan Aslıhan Gürbüz, kendisine yeni bir hayat kurdu. İstanbul’dan ayrılan yetenekli oyuncu şu sıralar doğayla iç içe bir yaşam sürüyor.

DOĞAYLA İÇ İÇE…

Aslıhan Gürbüz, ikisi bel fıtığı olmak üzere dört ameliyat geçirmişti. Geçmişte başına gelen trafik kazasının izlerini ve devamında yaşadığı sakatlıkları iyileştirmek için aylarca tedavi görmüştü.

DOĞAYLA İÇ İÇE...

Tüm bunların üzerine saatlerce süren dizi çekimleriyle hem ruhen hem de bedenen yıpranan Gürbüz, çareyi İstanbul’dan kaçıp Ege’ye yerleşmekte buldu.

DOĞAYLA İÇ İÇE...

Huzur dolu yeni hayatını sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Aslıhan Gürbüz’ün fotoğrafları çok sayıda beğeni alıyor.

DOĞAYLA İÇ İÇE...

DOĞAYLA İÇ İÇE...

DOĞAYLA İÇ İÇE...

DOĞAYLA İÇ İÇE...


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir