Kuzey Yıldızı Dizi Çekiminde Olay Sahne! Vatandaş Seti Bastı « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Haber
  • Kuzey Yıldızı Dizi Çekiminde Olay Sahne! Vatandaş Seti Bastı

Kuzey Yıldızı Dizi Çekiminde Olay Sahne! Vatandaş Seti Bastı

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı dizisinin Ordu ili Perşembe ilçesinde devam eden çekimleri esnasında ilginç anlar yaşandı. Senaryo icabı olan kuyumcu soygunu sahnesini gerçek sanan vatandaş seti bastı!

Kuzey Yıldızı Dizi Çekiminde Olay Sahne! Vatandaş Seti Bastı
Haber Merkezi
Yayınlanma

19:59 - 01 Ekim 2020

Güncelleme

12:57 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Ordu’nun Perşembe ilçesinde yeni bölümleri için set kuran Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri sırasında “kadının kaçırılma” sahnesini gerçek sanan Muzaffer Parlak (78) aniden sete dalıp, oyuncuyu kurtarmaya çalıştı.

kuzey yıldızı show tv

KUYUMCU SOYGUNU SAHNESİNDE VATANDAŞ SETE DALDI

Perşembe ilçesinde çekilen ve başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin yer aldığı ‘Kuzey Yıldızı’ adlı dizinin kuyumcu soygunu sahnesinde ilginç anlar yaşandı.

aslıhan güner ismail demirci kuzey yıldızı

Senaryo gereği kuyumcuyu soyan kişiler kaçarken, ‘Nahide Kadıoğlu‘ rolünü üstlenen Merve Şen’i de kaçırmaya çalıştı.

Bu sırada yoldan geçen Muzaffer Parlak adlı vatandaş, kaçırılma sahnesini gerçek sanarak, setin içerisine girdi.

kuzey yıldızı set baskını

Kaçırma sahnesini oynayan oyuncuların elinden Şen’i kurtarmaya çalışan Parlak’a set görevlileri müdahale etti.

aslıhan güner

İlginç anların yaşandığı sette, Merve Şen şaşkınlık yaşarken, Parlak, olayın dizi çekimi olduğunu anlayınca alandan uzaklaştı. 


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir