Var Mısın Yok Musun, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, Survivor ve MasterChef Türkiye gibi başarılı yapımlarının ardından Exxen adında kendi platformunu kuran yapımcı Acun Ilıcalı, yeni platformuyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Acun Ilıcalı Exxen İçin Ne Kadar Harcadığını Açıkladı! Dudak Uçuklattı...

Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi

1 Ocak 2021 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak olan Exxen için yoğun mesai harcadığını ifade eden Acun Ilıcalı, 3 aydır boyunca günlük 10 saat süren toplantılar yaptığını söyledi.

EXXEN’E YILLIK 900 MİLYON TL BÜTÇE
Koronavirüs pandemisi döneminde böylesi büyük bir yatırım yapan Acun Ilıcalı, Exxen projesi için yıllık 900 milyon TL harcadığını söyledi. Exxen’in reklamlı ve reklamsız iki seçenekten oluşacağını ifade eden Ilıcalı, reklamlı olanın daha uygun fiyatlı olacağını belirtti.
Acun Ilıcalı Exxen İçin Ne Kadar Harcadığını Açıkladı! Dudak Uçuklattı...
EXXEN’DE HANGİ YAPIMLAR YER ALACAK?
Aleyna Tilki ve Cemal Can’in başrollerinde olduğu bir müzikal projenin yanı sıra proje tasarımı Ali Atay’a ait olan yönetmenlik koltuğunda Onur Ünlü’nün oturduğu, başrollerinde ise Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban’ın oynayacağı Şeref Bey adlı proje de Exxen’de olacak. Öte yandan Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar’ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizi de platformun diğer projeleri arasında yer alıyor.

“NETFLİX’TEN DAHA FAZLA İZLEYİCİMİZ OLACAK..”

Acun Ilıcalı Exxen İçin Ne Kadar Harcadığını Açıkladı! Dudak Uçuklattı...
Tolga Çevik’in ekran klasiği haline gelen TolgShow programı için ünlü komedyenle anlaşan Ilıcalı, Gökhan Çınar’ın Katarsis programı için de el sıkıştı.
Exxen için sabahlara kadar kafa yorduğunu ifade eden ünlü yapımcı, “Çok önemli isimler tekliflerimizi kabul etti. Exxen'le Türkiye'de Netflix'ten daha fazla izleyicimiz olacak" şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilişim