Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Can Koçkan yazın tadını Dalyan The Beach of Momo’da çıkarıyor.

ASLI BEKİROĞLU CAN KOÇKAN DALYAN

Deniz ve güneşin keyfini çıkaran Aslı Bekiroğlu, bir ara denize girecekken denizde gördüğü bir şey yüzünden korku dolu anlar yaşadı. Can Koçkan, Aslı Bekiroğlu'nun denizde paniklediğini görünce hemen yardıma koştu.

SUDA GÖRDÜĞÜ CİSİM YÜZÜNDEN SOĞUK TERLER DÖKTÜ!

Aslı Bekiroğlu, denize girmeye hazırlanırken suda bir şey görüp panikledi. Yanına koştuğu sevgilisi Can Koçkan’ın koluna girdi. Ancak yine tedirgin oldu. Çift daha sonra plajın az ötesindeki sakin bir yerden denize girdi.

aslı bekiroğlu

Aslı Bekiroglu ve sevgilisi Can Koçkan aşklarını anlatırken, "Biz yaklaşık bir senedir birlikteyiz ve hemen hemen her gün beraberiz. Arkadaşlarımız “Birbirinizden sıkılmadınız mı?” diye soruyorlar ama cevabımız “Asla sıkılmıyoruz” oluyor. Karantina döneminden önce de sürekli beraberdik. Çok iyi bir ilişkimiz var. İnşallah nazar değmez ve hep böyle devam eder. " şeklinde konuşmuştu.

Engin ve Dilan Polat nasıl geçiniyor? Engin ve Dilan Polat nasıl geçiniyor?

aslı bekiroğlu can koçkan cafe

"CAN'A DELİ GİBİ AŞIĞIM"

Aslı Bekiroğlu, sevgilisi Can Koçkan için ayrıca, "11 dövmem var. Hepsinin de bir hikayesi var ama anlatmaya kalksam çok zamanımızı alır. Ben Can’a deli gibi aşığım. Hem de çooook!" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilişim