Dün videolu mesaj yayınlayan Arda Turan, "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadesini kullanmış, bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Bu gelişme sonrası Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, kendi sosyal medya hesabından siber zorbalığı konu alan bir açıklama yayınladı.

Dilan Polat gözaltına alınırken yaşadıklarını anlattı! Kısmi felç geçirmiş Dilan Polat gözaltına alınırken yaşadıklarını anlattı! Kısmi felç geçirmiş

AHLAKİ BİR ADIM ATSAK

Bazılarının başkalarının hayatlarını, sadece o hayatı yaşayamadıkları için eleştirdiğini ileri süren Aslıhan Doğan Turan, “Kadın, erkek, çoluk, çocuk ayırt etmeksizin hadsizlik yapmayı artık bıraksa da insanlık adına ahlaki bir adım atsak” ifadelerini kullandı.

Aslıhan Doğan Turan, InstaStory’den yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Memleketimin sığ manteliteli insanları artık başkalarının hayatlarını, sadece o hayatı yaşayamadıkları için eleştirmeyi, bunu kendinde hak görmeyi, mütemadiyen mutsuzluk ve hazımsızlık duygusu ile beslenmeyi verilen emeği, değeri, özveri ve hassasiyeti görmezden gelerek; kadın, erkek, çoluk, çocuk ayırt etmeksizin hadsizlik yapmayı artık bıraksa da insanlık adına ahlaki bir adım atsak…

KORKAKLIKTIR

Dobralık ve cesaret klavye başında onu bunu topa tutmak değildir. Bu tam aksine korkaklıktır. Yazdıklarının arkasında durabileceği veyahut yüzümüze söyleyebileni az gördük. Fakat… Velev ki niyetlendi orda da bir “destur” demeli insanoğlu….”

Editör: TE Bilişim