Survivor 2020’nin sona ermesiyle birlikte aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı’nın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Evlenecekleri konuşulan çiftin ilişkisinin yalnızca 6 ay sürmesi “reklam” iddialarını gündeme getirirken, Barış Murat Yağcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

“ASLA PİŞMAN OLMAYIN”

Instagram’dan yeni bir karesini paylaşan Yağcı, gönderisine Victoria Holt romanlarında yer alan bir sözü yazdı. Yağcı, "Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Sonucu kötüyse, bu bir tecrübedir" notunu düştü.

Ayrılık sonrası Barış Murat Yağcı'dan Nisa'ya manidar gönderme

Oturdukları evi satın aldılar: Gupse Özay ve Barış Arduç’tan iki milyon dolarlık yatırım Oturdukları evi satın aldılar: Gupse Özay ve Barış Arduç’tan iki milyon dolarlık yatırım

Yağcı’nın paylaşımında yer alan “Sonucu kötüyse, bu bir tecrübedir” sözleri Nisa Bölükbaşı ile biten aşkına gönderme olarak yorumlandı.

KİTABINDAKİ SÖZLER TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU

Yağcı, kitabında, "Bir kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor. ‘Düzgün fizikli, dövmeli, ünlü biriyle akşam birlikte olacağım’ diye düşünen kadınlara ders veriyorum. Yüzlerce kadına yaptım bunu" sözleriyle, tepki toplamıştı.

AYRILIĞI NİSA AÇIKLADI

Bölükbaşı, Yağcı’nın kitabından yazan bu sözlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrıldıklarını duyurmuştu.

Editör: TE Bilişim