Fatma Toptaş ve şef sevgilisi Gürkan Topçu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.  Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden çift nikah tarihlerini açıkladı.

URLA’DA TEKLİF ETTİ

Uzun zamandır beraber olan ünlü çift, evlilik yolundaki ilk adımlarını geçtiğimiz günlerde atmıştı. İkili evlilik kararını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sevenlerine duyurmuştu.

URLA’DA TEKLİF ETTİ

Evlilik teklifinin kendisine sürpriz olduğunu dile getiren Fatma Toptaş, “O bekliyormuş da, ben beklemiyordum. Haberim yoktu” diye konuştu.

URLA’DA TEKLİF ETTİ

Evlilik teklifinin nasıl olduğunu anlatan Gürkan Topçu, “Fatma’nın yoğun bir şekilde dizi çekimleri vardı. Aslında Urla’yı biz çok seviyoruz. İlerde de orada yaşamayı planlıyoruz. O yüzden orada evlenme teklif etmek istedim. Tabii bu arada müsait günlerini takip eder oldum, çok yoğun çalıştığı için. En sonunda denk getirdik” şeklinde konuştu.

URLA’DA TEKLİF ETTİ

Teklifin detaylarını da magazinburada.net muhabiri Engin Can Dilekli’yle paylaşan Gürkan Topçu, ilk önce  ‘Bir İlk Bahar Sabahı’ adlı şarkıyı söylediğini belirtti ve “Mikrofonla falan söyledim”  dedi.

TARİH BELLİ OLDU

Şef Gürkan Topçu, 2021'nin Ağustos ayında evlenmeyi düşündüklerini söylerken, oyuncu Fatma Toptaş, “Pandemi herkesi etkilediği gibi bizi de etkiledi. Biz evlilik teklifinden direkt oralara zıplayıp, hemen evlenelim, nikah yapalım kafasındaydık, ama süreç yavaşladı. Ama olsun, sonuçta niyet belli” ifadelerini kullandı.

Baklava mı? Kadayıf mı? Baklava mı? Kadayıf mı?

TARİH BELLİ OLDU

Editör: TE Bilişim