Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, markaların kendisine hediye göndererek paylaşım istemesine isyan etti. Güzel oyuncu, “Ben sizden paramın karşılığında bir hizmet alıyorum daha da fazlasını istemiyorum” dedi.

Karantina döneminde özellikle çocukları için internetten alışveriş yapmak zorunda kaldığını dile getiren Korel, “Yeri geldi ismimi değiştirerek alışveriş yapmak zorunda kaldım. Çünkü isteğim dışında siparişlerimin yanında hediye yollayıp bir zahmet paylaşın demek çok ayıp!” ifadelerini kullandı.

EMRİVAKİNİZ ÇOK KABA

“İnsana kendini borçlu hissettiriyorsunuz” sözleriyle isyan eden güzel oyuncu, “Ben zaten içime sinen, sevdiğim, emek verilen her şeye kendimce destek olmaya çalışıyorum ama bu emrivakiniz çok kaba” dedi.

DAHA FAZLASINI İSTEMİYORUM

Bergüzar Korel, eleştirilerini şu ifadelerle devam ettirdi:

Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi' Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi'

“Ben sizden paramın karşılığında bir hizmet alıyorum daha da fazlasını istemiyorum. Hediye göndermek istiyorsanız çok teşekkür ederim ama bunu paylaşım beklentisi ile yaptığınızda o kadar itici duruyor ki sonrasında sizden alışveriş yapma yolunu da kesiyorsunuz. Sayfanız etiketlemenizi isteyen notlarınız gönderdiğiniz hediyenin tüm değerini bir anda düşürüyor. Bilin istedim!”

Editör: TE Bilişim