Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz ile aşk yaşayan ve daha sonra ayrılık kararı alan Berrak Tüzünataç, tatil dönüşü Magazinburada.net kameralarına konuştu...

"SANAL GERÇEKLİK Mİ İSTİYORSUNUZ?"

Tüzünataç, Çeşme'de tatildeyken eğlendikleri mekanı jandarma basmıştı. Mekanda sosyal mesafe kuralına uymadan eğlenen misafirlerin sosyal medya paylaşımlarını gören jandarma, mekana gelerek uyarıda bulunup ayrılmıştı. Tüzünataç ise bu olayın ardından DJ kabinine geçerek mikrofonu eline almış ve “Sanal gerçeklik mi istiyorsunuz, yoksa anı yaşamak mı” diye sormuştu.

"O DÖNEMLERİ GERİDE BIRAKTIM"

Muhabirimiz, ünlü oyuncuya Jandarmanın mekanı basmayı olayını da sordu.

Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi! Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi!

Tüzünataç, "Ben bu olaylar hakkında konuşmak istemiyorum. Her olay ile ilgili konuştuğum dönemleri yıllar içerisinde geride bıraktım" dedi.

"BİLİNÇLİ OLAN HERKES İSTANBUL ANLAŞMASINA SES ÇIKARIYOR"

Kadına şiddet olaylarına değinen Berrak Tüzünataç, sosyal medyanın bu konudaki faydasından bahsetti. Tüzünataç, "Sosyal medyanın avantajı oldu. Daha doğru ve net kendimizi ifade ediyoruz. İstanbul Anlaşması'nın iptaliyle ilgili bilinçli olan herkes ses çıkarıyor.  Bir bireysel olarak bu konuyla alakalı hiç bir şey yapamayız. Ancak talep edebiliriz. Arık daha fazla can kaybı olmadan umarım gerekli kararlar alınır" dedi.

"HER 3 HANEDEN BİRİNDE YAŞANIYOR"

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, kadına şiddete değinirken Ozan Güven ve Rubato'nun solistinin de sevgililerine şiddet uyguladığı olaylar hakkında da konuştu.

Tüzünataç, " bu olay bize şiddet olaylarının ne kadar yaygın olduğunu gösteriyor. Bu olayın her yerde olduğunu gösteriyor.Bunu yapan erkeklerin sosyal hayatta kaba insanlar olmak zorunda olmadığını görüyoruz. Bu olayın 3 haneden birinde yaşanıyor olduğunu gösteriyor. Zaten hepsiyle ilgili düşüncelerimi sosyal medya aralığı ile paylaşıyorum.

"KALAN 2 KADINI HİÇ TANIMADIM"

Geçmiş yıllarda kendisinin de taciz olayları yaşadığını itiraf eden Tüzünataç, "Öyle bir durumu yaşayan bir kadını tanımıyorum. Türlü istatistiklerde 10 kadından 8'i deniyor. Ama ben kalan 2 kadını hiç tanımadım.

Editör: TE Bilişim