Şevval Şahin, önceki gün yeni aldığı yavru Bengal kedisiyle poz verdi. Miss Turkey 2018 Güzeli olan Şahin’in cesur bikinisi günün en çok konuşulan kareleri arasında yer aldı. Şevval Şahin, şimdi de elinde tuttuğu yavru Bengal kedisinin fiyatıyla gündem oldu.

“DAHA MUTLU OLAMAZDIM…”

Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi' Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi'

Posta’nın haberine göre Şevval Şahin’in elinde tuttuğu Bengal kedisinin ABD fiyatı 1500-3000 dolar arası değişiyor. Yani Yazılım mühendisi olan sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile ABD Miami’de tatil yapan güzel model önceki gün elinde yaklaşık 20 bin TL değerinde bir kedi ile poz verdi. Şahin, verdiği pozun altına “Bebek leoparla tanışın. Birbirimize alışıyoruz. Daha mutlu olamazdım” notunu düşmüştü.

“BOYUMU DA BU YÖNTEMLE UZATTIM…”

2018 yılında güzellik yarışmasına katılmadan önce burnunu yaptıran Şevval Şahin, takipçilerinden gelen ‘estetik’ yorumlarına, “Boyumu da bu yöntemle uzattım” diyerek göndermede bulunmuştu. O yorum çok konuşulmuştu.

Editör: TE Bilişim