Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Uğur Güneş, gizli aşkının ünlü teknik direktör Levent Eriş'in eski eşi Reyhan Cansu olduğu ortaya çıktı. Aynı dizide rol aldığı Hilal Altınbilek'le adı aşk dedikodularına karışan Uğur Güneş'in sürpriz bir isimle birlikte olduğu, kendinden yaşça büyük şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Birlikte fotoğraflarını gördüm!

Gazeteci Onu Akay'ın, Uğur Güneş ve Reyhan Cansu aşkını, "Birkaç arkadaşımla önceki gün Ortaköy'de sohbet ediyordum. Sohbet esnasında oyuncu Uğur Güneş'in şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığını duyunca şoke oldum. Masadaki arkadaşlarımın bana fotoğrafları göstermesiyle çok şaşırdım" ifadelerini kullanarak gizli aşkı ifşa etmiş oldu.


Reyhan Cansu kimdir? Kaç yaşında? 

Uğur Güneş ile adı aşk dedikodularına karışan Reyhan Cansu kimdir? 2015 yılında müzik piyasasına adım atan ünlü şarkıcı hakkında Reyhan Cansu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli soruları merak ediliyor. Küçük yaştan itibaren sanat ile iç içe olan ünlü şarkıcı hakkında merak edilenler haberimizin detayında...

9 yaşında bale eğitimi alan Reyhan Cansu, 11 yaşına geldiğinde Dokuz Eylül Üniversitesi devlet konservatuarı kazanarak eğitim aldı. Küçük yaşta başlayan eğitimlerine sahne sanatları görsel sanatlar ve özel Türk müziği dersleri alarak devam etti. Bir dönem televizyonlarda oğlunun kaybolduğu haberleriyle gündeme gelen şarkıcı, 2008 yılında ünlü antrenör Levent Eriş ile nikah masasına oturmuş, çiftin beraberliği 2014 yılında son bulmuştu. 


Reyhan Cansu şarkıları
Şarkıcının bugüne kadar çıkarmış olduğu şarkılar şöyle;

Kumanda 2018

Adam Mısın Sen – 2015

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

Zannettim ki – 2015

Kadehinde Zehir Olsa – 2015

Editör: TE Bilişim