Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor! Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor!

Geçtiğimiz haftalarda İlker Kaleli, Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaları doğrulamıştı. 1.5 yıl önce Burçin Terzioğlu’yla olan ilişkisi sona eren yakışıklı oyuncu, yeni aşkı için “Yaklaşık 1 aydır süren güzel bir arkadaşlığımız var.” ifadelerini kullanmıştı. Biran Damla Yılmaz'dan ise  magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberle ilgili bir açıklama gelmemişti. 

"SALI GÜNÜ YAYIN VAR"

Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan "Yılmaz,  hastaneye yayın öncesi kontrol için geldiğini belirtti ve "Salı günü yayın var. Her şey yolunda. Çekimler gayet güzel. 3’üncü bölümle Salı günü tekrardan yayına gireceğiz. İnşallah her şey çok güzel olacak. Yeni sezonda güzel devam edeceğiz…" dedi.

"HAYATIMDAN MEMNUNUM"

Kameralara yansıyan Biran Damla Yılmaz İlker Kaleli hakkında ilk kez açıklama yaptı. Genç oyuncu, yeni ilişkisinden bahsederken “Güzel bir arkadaşlığımız var” dedi. Muhabirlerin “Mutlu musunuz? diye sorması üzerine ise “Ben hayatımdan memnunum” diyerek cevap verdi.

KENDİNİ GELİŞTİRDİ

KENDİNİ GELİŞTİRDİ

Pandemi sürecinde neler yaptığını anlatan Yılmaz, "Ben daha çok kendimi nasıl geliştirebilirim, nasıl bana iyi gelebilir tarzı değerlendirdim. Gayet güzel, verimli geçti… Biraz müzikle, resimle uğraştım. Kendimi geliştirmeye çalıştım. Her şey yolundaydı…" şeklinde konuştu

Editör: TE Bilişim