Mayıs ayı başında Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı ve Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevlerinden sürpriz bir şekilde istifa ettikten sonra eşi Erce Baykal’dan da tek celsede boşanan sunucu Buket Aydın’ın Emir Sarıgül aşkı resmen belgelendi.

SAMİMİ POZLARI GÜNDEM OLDU…

"Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" bu akşam ikinci sezonuna başlıyor! "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" bu akşam ikinci sezonuna başlıyor!

Şu sıralar herhangi bir yerde çalışmayan Buket Aydın’ın, Şişli Belediye eski Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le birlikte samimi pozlar verirken çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı. O kare, ikilinin reddettiği aşk iddialarını resmen çürütmüş oldu.

Buket Aydın ile Emir Sarıgül’ün İnkar Ettiği Aşk Belgelendi!

DAHA ÖNCE YALANLAMIŞTI…

Buket Aydın’ın daha önce Emir Sarıgül’le bir aracın arkasında çekilen fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Aşk iddiaları üzerine Aydın açıklama yaparak “Telefonumda ve Instagram hesabımda siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğrafımdan sadece birini alıp kötü niyetli biçimde servis edenleri Allah'a havale ediyorum. Arkadaşım Emir Sarıgül'den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Buket Aydın ile Emir Sarıgül’ün İnkar Ettiği Aşk Belgelendi!

Editör: TE Bilişim