Acun Ilıcalı'nın katıldığı bir canlı yayında O Ses Türkiye'nin jurisinde değişiklik olacağını açıklamıştı. Başarılı televizyoncu, "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor" dedi. 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde olan Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' çekimlerinin eylül ayında başlayacağını söyledi.

eaeae

Acun Ilıcalı’nın "O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacak" açıklamasından sonra Murat Boz bir paylaşımı yaptı. Murat Boz'un paylaşımı "O Ses Türkiye’den ayrılan isim Murat Boz mu?" sorularını akla getirdi.

Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum" Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum"

BÜLENT ERSOY İDDİASI

Yaklaşık bir ay önce annesi Necla Poyraz ve yakın dostu Nur Yerlitaş'ın vefat haberleriyle büyük bir acı yaşayan ünlü şarkıcı Bülent Ersoy televiyon ekranında yeni 'Yetenek'leri keşfedecek. Magazin Kulislerinde dolaşan iddialara göre, Bülent Ersoy, Acun Ilıcalı'nın format sahibi olduğu O Ses Türkiye ile anlaştı. Jurisinde daha önce Ebru Gündeş, Seda Sayan gibi isimlere yer veren Acun'un Bülent Ersoy'u ekrana çıkarmaya ikna ettiği konuşuluyor. 
 

Editör: TE Bilişim