Türkiye’de ilk olarak magazinburada.net aracılığıyla görüntülenen Burak Deniz ile Didem Soydan aşkından ilk fotoğraf geldi. Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan ile çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.

PROGRAM SONRASI SOLUĞU DİDEM'İN EVİNDE ALDI
Bir süredir Burak Deniz ile Didem Soydan’ın aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini meşgul ederken, Türkiye ikilinin birlikteliğini magazinburada.net aracılığı ile öğrendi. Soydan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayatında birisinin olduğu sinyalini verirken, Burak Deniz katıldığı programın ardından soluğu Didem Soydan’ın evinde almıştı.

Burak Deniz ile birlikte görüntülenen Didem Soydan, bir sonraki gün Nişantaşı’nda magazinburada.net kameralarına yansıdı. Soydan, ortaya atılan aşk iddialarını doğrulamıştı.


Yaşanan bu gelişmelerin ardından gizli saklısı kalmayan ikiliden ilk fotoğraf geldi. Burak Deniz, Didem Soydan ile çekildiği fotoğrafı “enfes bir geceden sıcacık bir kare” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

İkilinin fotoğrafı kısa sürede 100 binin üzerinde beğeni alırken, Burak Deniz’in mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş sınırları zorluyor! Resmen yaş aldıkça gençleşiyor Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş sınırları zorluyor! Resmen yaş aldıkça gençleşiyor
Editör: TE Bilişim