Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Berk Suyabatmaz’dan boşanan sunucu Burcu Esmersoy’un yalnızlığı kısa sürdü. Güzel sunucu, Allan Hakko ile beraber olduklarını itiraf etti.

“TANIMA AŞAMASINDAYIZ…”

Burcu Esmersoy’un adı son birkaç gündür Vakko’nun veliahdı Allan Hakko ile anılıyordu. Gönlünü kaptırdığını kabul eden Esmersoy, “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” diyerek yeni aşkını ilan etti.

ALLAN HAKKO KİMDİR?

Jeff-Carole Hakko çiftinin oğlu olan Allan Hakko, 2010 yılında Azer Polat’la nikah masasına oturmuş ancak 2015 yılında boşanmıştı. Burcu Esmersoy’un Allan Hakko ile birlikteliğini duyuran Günaydın yazarı Bülent Cankurt, “Aşk nasıl başladı bilmiyorum ama geçen hafta ilişkinin adını koyan aşıklar pek bir mutluymuş” ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMALARIYLA ÜZMÜŞTÜ…

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde ailesi ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve anne-babasından şiddet gördüğünü itiraf etmişti. “Babam beni 3-4 yaşında bir çocukken, tuvalete kapatıp hortumla döverdi” diyen güzel sunucunun bu açıklamaları tüm Türkiye’yi derinden sarsmıştı.

Dilan Çıtak Tatlıses: Maddi beklentim yok ama mirasçıyım Dilan Çıtak Tatlıses: Maddi beklentim yok ama mirasçıyım

DÜĞÜNLERİNE GİDERİM DEMİŞTİ…

Güzel sunucu daha önce de boşandığı eski eşi Berk Suyabatmaz ile yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç hakkında yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. İkilinin birlikte çekildikleri fotoğrafı beğenen Burcu Esmersoy, “Ben takip ettiğim herkesi beğeniyorum. Onları da takip ediyorum. Güzel de bir çift olmuşlar, böyle bir fotoğrafı görüp de beğenmeden devam etmek olmazdı. Bana yakışanı yaptığımı düşünüyorum açıkçası. Çağırırlarsa düğünlerine giderim” diye konuşmuştu.

Editör: TE Bilişim