Çukur’un yıldızı Çağrı Atakan’la kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Eda Taşpınar, sevgilisiyle Etiler’de görüntülendi. Keyifli oldukları görülen çiften Çağrı Atakan, ‘Göbek mi yaptınız?’ sorusuyla karşılaşınca imdadına Eda Taşpınar, yetişti. Sosyetik güzel, “Onda da göbek varsa, adam takır, takır” diyerek gülümsetti.

“SANATSAL FOTOĞRAFLAR ÇEKMEYİ SEVİYORUM…”

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımların gündem olduğu hatırlatılan Eda Taşpınar, “Sanatsal fotoğraflar çekmeyi çok seviyorum” şeklinde yanıt verdi ve sözlerine şöyle devam etti: “Fotoğrafların altına da hayatla ilgili yazılar yazmayı çok seviyorum. Onun için de sosyal medyayı kullanıyorum. Bir de işimin bir parçası, bilindiği üzere benim bir şirketim var dokuz sene evvel kurduğum, onun da bir parçası.”

“KISKANMIYORUM…”

Taşpınar’ın sosyal medyadaki fotoğraflarını kıskanmadığını söyleyen Çağrı Atakan ise, “Gayet sanatsal buluyorum, işiyle alakalı şeyler. Life time yapıyor, bir problem yok benim için” dedi. Çok konuşulan bir çift olduğunu söyleyen Taşpınar da, “İnsan iletişim kurduktan sonra çok rahat ediyor. İkimizde çocuk değiliz, 40 yaşındayız. Onun için de çok güzel anlaşıyoruz” diye ekledi.

“ÇOK ERKEN DEĞİL Mİ?..”

Röportajın sonunda “Bu anlaşmanın sonu evlilik olur mu?” sorusu yöneltilen çiftten Taşpınar, “Biraz çok erken değil mi?” derken sözlerini şöyle tamamladı: “Üç aydır beraberiz. Herkesi evlendirmeyin, insanlar mutlu. Evlenince ‘Çocuk ne zaman?’, sonra ‘Boşanıyor musunuz?’ diye soracaksınız. İnsanlar mutlu olsun, önemli olan o. İki kişi birbirleriyle güzel vakit geçirip, keyif alıyorlarsa uzunda bir şey yaşıyorlarsa. Böyle bir şey olursa saklamam söylerim.”

Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi' Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi'

Çift geçtiğimiz haftalarda ilişkilerine dair ilk kez magazinburada.net mikrofonlarına açıklamalarda bulunmuştu...

Editör: TE Bilişim