Futbolcu Caner Erkin ile 2017 yılında İtalya’da dünya evine giren oyuncu Şükran Ovalı, bir magazin dergisine samimi açıklamalar yaptı.

"ONUNLA YENİDEN DOĞDUM.."

Caner Erkin’in Eşi Şükran Ovalı: Onunla Yeniden Doğdum
Caner Erkin ile evlendikten sonra Mihran Ela adında kızları dünyaya gelen güzel oyuncuya “Annelikten sonra hayata bakış açınız nasıl?” sorusuna, “Mihran’la birlikte birçok düşüncem, olaylara yaklaşımım, hayat bakış açım değişti. Ömrümün geri kalanında en çok kızımı sevecek olmak ne güzel bir hafiflik. Onunla yeniden doğdum” cevabını verdi.

Aşkın Nur Yengi’den Narin Güran açıklaması: "Bu karışıklık hepimizi üzüyor" Aşkın Nur Yengi’den Narin Güran açıklaması: "Bu karışıklık hepimizi üzüyor"

"AİLE OLMAK ÇOK KIYMETLİ.."
Kızının isminin hikayesiyle ilgili de konuşan Ovalı, “Rüyamda gördüm. İsmiyle geldi. Mihran, ‘güneşin hazinesi’ demek. Aynı zamanda ırmak ve nehir anlamına geliyor. Çok güçlü ve anlamlı” ifadelerini kullandı.

Caner Erkin’in Eşi Şükran Ovalı: Onunla Yeniden Doğdum
35 yaşındaki güzel oyuncuya “Çocuk sonrası evlilikte ne değişti?” sorusu soruldu. Çocuğun ilişkilerini daha da güçlendirdiğini ifade eden Ovalı, “Aile olmak çok kıymetli. Böyle bir aileye sahip olduğum için çok şanslıyım” diye konuştu.
Caner Erkin’le mutlu bir evlilik süren güzel oyuncunun, ikinci çocukla ilgili fikirleri de merak edildi. Ovalı bu konuda “Çocuk geleceği zamanı kendi seçer” yorumunu yaptı.

Editör: TE Bilişim