Koronavirüs salgını gölgesinde geçen 2020 yılını geride bırakırken ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları yeni yıl paylaşımları da dikkat çekti.

Ünlü model Cansu Taşkın da süper mini elbisesiyle çekildiği karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen doktor olarak Bingöl'e atandı! Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen doktor olarak Bingöl'e atandı!

Cansu Taşkın’ın Süper Minili Fotoğrafına Tepki Yağdı! ‘Ağabeyini Çabuk Unuttun..’

Oldukça iddialı bir kıyafetle poz veren Cansu Taşkın sosyal medyada gündeme otururken, bazı takipçilere ünlü modele tepki gösterdi.

“AĞABEYİNİ NE ÇABUK UNUTTUN?”
Bazı sosyal medya kullanıcıları, geçtiğimiz ay ağabeyini koronavirüs nedeniyle kaybeden Taşkın’a, “Ağabeyini ne çabuk unuttun. Yazık daha 40’ı çıkmadan açık resimler” gibi yorumlarda bulundu. 

Cansu Taşkın’ın Süper Minili Fotoğrafına Tepki Yağdı! ‘Ağabeyini Çabuk Unuttun..’

“ONLARI KORUMAYA SONSUZA KADAR DEVAM EDECEĞİM..”
Doğum gününü evinde parti vererek kutlayan Taşkın, eğlenceden 1 ay sonra koronavirüs nedeniyle ağabeyini kaybetmişti. Ağabeyinin partide koronavirüs kaptığı iddialarına sinirlenen Cansu Taşkın sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

"Göz önünde ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir genç kız olmanın zorluklarını zaman zaman çok ağır ve asılsız haberlerle ödediğim doğrudur. Ailecek kenetlendiğimiz bu dönemde acı kaybımız üzerinden yapılan asılsız haberlere itibar edilmemesi ve acımıza saygı duyulmasını önemle rica ederim. Ailem adına bu açıklamayı yapmak zorundayım ve onları korumaya sonsuza kadar devam edeceğim."


 

Editör: TE Bilişim