Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Uçankuş'un iddiasına göre ayrılık kararı Cem Yılmaz'dan gelirken ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ağlayarak bu durumu kabul etti.

AYRILIK NEDENİ OZAN GÜVEN Mİ?

Ayrılık nedenlerini sıralayan Uçankuş, çarpıcı bir detay ekledi. Şu sıralar adı darp olayına karışan Ozan Güven'in Serenay Sarıkaya'ya platonik aşık olduğu iddia edildi. İddialar bununla da kalmadı. Serenay Sarıkaya'nın Cem Yılmaz ile aşkı duyulunca Ozan Güven'le arası bozuldu.

Bilindiği gibi Ozan Güven ve Cem Yılmaz yakın arkadaşlar. Birlikte birçok projede boy gösteren ikilinin arasının Serenay Sarıkaya yüzünden bozulduğu iddia edildi.

İPLER İYİCE GERİLDİ

Cem Yılmaz sonrasında Ozan Güven’le barışmıştı ama son yaşanan şiddet iddialarında Serenay Sarıkaya, Cem’in ortadan yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Zaten çift arasında gerginlik vardı bu tartışma ayrılığı tetikleyen nedenlerden biri oldu.

OZAN GÜVEN SEVGİLİSİ DENİZ BULUTSUZ'U DARP ETMEKLE SUÇLANIYOR

Öte yandan Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilmişti. Darp raporları ve fotoğraflar gündemi sarsmıştı. Deniz Bulutsuz'un darp fotoğrafları sonrasında birçok ünlü, Ozan Güven'e tepkisini dile getirdi. 

SERENAY SARIKAYA VE OZAN GÜVEN ROL ARKADAŞIYDI

Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya, daha önceleri Fi dizisinde rol arkadaşı olmuşlardı. Çift, dizideki cesur sahneleriyle adından sıkça söz ettirmişlerdi. 

Fi'nin 2.sezonu Çi 3. bölüme Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya'nın ...

Dilan Çıtak Tatlıses: Maddi beklentim yok ama mirasçıyım Dilan Çıtak Tatlıses: Maddi beklentim yok ama mirasçıyım

Editör: TE Bilişim