Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz aşkı 2020 yılının magazin gündemine bomba gibi düştü. Taze aşıklar, son günlerde sıkça birlikte görüntüleniyor. Güzel oyuncu, önceki gün sevgilisi Cem Yılmaz’ın gösterisini izlemeye gitti. Serenay Sarıkaya’nın bu hamlesi “Cem Yılmaz’ı yalnız bırakamıyor” şeklinde yorumlandı.

YAN YANA PARKETTİLER…

Araçlarını yan yana park eden çift, çıkışta farklı araçlarla mekandan ayrıldı. Sorularımızı yanıtlayan Serenay Sarıkaya, "Ben başka arkadaşlarınızı ziyaret etmeye gittim" dedi. Güzel oyuncu, Cem Yılmaz ile ilgili sorulara ise yanıt vermedi.

ATİNA GEZİSİ İLE ORTAYA ÇIKMIŞTI…

Defne Samyeli ile ilişkisini sonlandıran Cem Yılmaz’ın adı Serenay Sarıkaya ile anılmış ve iki isim Atina’da birlikte görüntülenmişti. Türkiye dönüşü “Her şey gördüğünüz gibi” diyerek komedyenle birlikte olduğunu itiraf eden Serenay Sarıkaya’nın ardından geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz, güzel oyuncunun paylaştığı fotoğrafın altına ‘gül’ ve ‘ay’ emojisi bırakmış ve böylece aşkını resmen ilan etmişti.

DEFNE SAMYELİ ‘ALDATILDIM’ DEDİ…

2020’ye bomba gibi düşen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkının ardından komedyenin eski sevgilisi Defne Samyeli açıklamalarda bulunarak kendisine ihanet edildiğini kabul etmişti. Cem Yılmaz’ın adı Defne Samyeli ile birlikteyken Serenay Sarıkaya’yla anılıyordu.

Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi' Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi'
Editör: TE Bilişim