Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Ceyda Ateş, hamileliğin 30. haftasında girdi. En son  Star Tv'de yayınlanan 'Çocuk' adlı dizide izleyici ile buluşan güzel oyuncu, karnı burnunda pozunu takipçileriyle paylaştı.

Ceyda Ateş’ten Hamilelik Pozu! Bebek Göründü…

"HAMİLELİĞİNİZİN 3. DÖNEMİNDE..."

Karnı iyice görünür hale gelen Ceyda Ateş, yayınladığı karenin altına "Hamileliğinizin 3. döneminde neler yaşadınız?" yazdı.

​​​​​​31 yaşındaki güzel oyuncu, daha önce kendisine yöneltilen "Çok az kilo aldınız.Sağlığınız nasıl?"  sorusuna, "Hem benim, hem de bebişin sağlığı yerinde. Düşünülenin aksine az kilo almak, hem bebek, hem anne için daha sağlıklı. Doktorum benim için 10, maksimum 12 kilo ile tamamlamamı söyledi. "Her şey kontrol altında" şeklinde cevap vermişti"

Ceyda Ateş, geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin "Bebekten dolayı setlere uzun bir süre uzak mı kalacaksınız?" diye sorması üzerine, "Hayır, doğumdan kısa bir süre sonra döneceğim setlere" yanıtını vermişti.

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”
Editör: TE Bilişim