7. Koğuştaki Mucize'nin gala gecesinde ünlü isimler boy gösterdi.

Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi! Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi!

Leyla Tanlar: Hayatımda hiç mucize olmadı

Gala gecesine katılan genç oyuncu Leyla Tanlar, filmin fragmanından çok etkilendiğini, filmde ağlayacağını söyledi. "Mucizelere inanır mısınız?" sorusu yöneltilen Tanlar, "Mucize çok büyük bir kelime. Hayatımda hiç mucize olmadı. Ama inanıyorum, olacak" yanıtını verdi.

Tolga Sarıtaş: Ferhat ile Şirin'in çekimleri haftaya başlıyor

Galaya katılan Söz dizisinin yıldız oyuncu Tolga Sarıtaş, filmde çok iyi oyuncuların yer aldığını belirterek filmi izlerken ağlayabileceğini söyledi. 28 yaşındaki oyuncu, Ferhat ile Şirin dizisinin çekimlerine gelecek hafta başlayacaklarını aktardı.

Zeynep Demirel: Hayat bir döngüden ibaret

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, 7. Koğuştaki Mucize filminin çok güzel olduğunu kaydederek, "Hayatta bir döngü var. Bu döngülerde mucizeler olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Hazal Subaşı: Erik Dalı sahnesinde çok güldük

Gala gecesine katılan genç oyuncu Hazal Subaşı, filmin fragmanı çok beğendiğini belirterek heyecanlı olduğunu söyledi.

Çukur dizisine yeni katılan Hazal Subaşı, 71. bölümdeki Erik Dalı sahnesini çekerken çok eğlendiklerini aktardı. Subaşı, "Çukur dizisinde yer almaktan çok mutluyum. Oynadığım karakteri çok sevdim" dedi.

Yamaç ve Nehir'in Erik Dalı dansı Çukur'a damga vurdu

Çukur 3. sezon 5. bölüm (72. bölüm) sneak peek ilk sahne

Editör: TE Bilişim