ABD'li oyuncu Demi Moore, henüz 15 yaşındayken bir alkolik tarafından tecavüze uğradığını ilk kez açıkladı. Dünyaca ünlü oyuncu, annesinin ise bu olayın ardından saldırgandan 500 Dolar aldığını söyledi. Moore, tecavüzcünün kendisine daha sonra “500 dolar için annen tarafından fuhuşa sürüklenmek karşısında kendini nasıl hissediyorsun” diye sorduğunu da belirtti.

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

Evin anahtarını annesi vermiş

56 yaşındaki başarılı oyuncu, anılarını aktardığı yeni kitabı ‘Inside Out’ta anlattığı tecavüzü, ‘Good Morning America’ isimli programında Diane Sawyer ile de paylaştı. Demi Moore kitabını 1998 yılında yaşamını yitiren sorunlu annesinin yanı sıra üç kızına ithaf etti. ABD'li oyuncu, trajik hadisenin bir gece eve geldiğinde gerçekleştiğini anlattı. O gece tanıdıkları yaşlı bir adamın evde olduğunu aktaran Moore, tecavüze uğradıktan sonra evin anahtarının annesi tarafından yaşlı adama verildiğini öğrendi.

Editör: TE Bilişim