Deniz Akkaya, toprağa yatırım yapmaya başladı.

Deniz Akkaya Bir Çanta Parasına 5 Dönümlük Arsa Aldı!

Son dönemde girdiği polemiklerle sık sık gündeme gelen ünlü manken, kızı Ayşe’nin geleceğini düşünerek kesenin ağzını açtı.

Çanakkale’de 5 dönümlük arsa satın alan Akkaya, gayrimenkul danışmanı Mert Başaran’la birlikte arsasını kontrol etmeye gitti.

Deniz Akkaya Bir Çanta Parasına 5 Dönümlük Arsa Aldı!

“YILLARCA BAŞIMIN ETİNİ YEDİ..”
Mert Başaran’la ortaokuldan beri arkadaş olan Akkaya, ona çok güvendiğini belirterek, “Ortaokul arkadaşımdı, yıllardan beri başımın etini yerdi, 'toprak al toprak al' diye.. Yıllarca dinlemedim onu, neresi derse acayip prim yaptı, yatırımın Nostradamus’u o... Hem arsa hem yatırımlık ev hem de piyasalar her konuda fikirleri kıymetli" dedi.

Dilan Çıtak Tatlıses: Maddi beklentim yok ama mirasçıyım Dilan Çıtak Tatlıses: Maddi beklentim yok ama mirasçıyım

Deniz Akkaya Bir Çanta Parasına 5 Dönümlük Arsa Aldı!

“BİR ÇANTA PARASINA YATIRIM YAPTIM..”
"Kızım Ayşe için bir çanta parasına bana yatırım yaptırdı ama bu işi sevdim" diyen Akkaya, "Bundan sonra ufak paralar geldikçe alışveriş yapmadan toprağa yatıracağım. Gelecek topraklarda... Üzgünüm ama sayfalarda sizi sadece tüketime sürükleyen bir tavır var, yatırım ise uzun vadeli ve size kazandıran bir durum. Gelecekte bu araziler değer kazanırken, kıyafete yatırılan servetin ne kadar manasız olduğunu anladığınızda iş işten geçmiş olacak.. Akıllı olan yatırımı şimdiden ‘toprağa’ yapar” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilişim