MagazinBurada.net ekibi Bodrum kıyılarından magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Normalleşme süreci sonrası kendisini Göcek kıyılarına atan yeni ünlü isimler, kameralarımıza takıldı.

MagazinBurada.net Bodrum Muhabiri Kamil Sümer’in bu kez kamaralarına bir tekne yansıdı. Üç ünlü ismin birlikte tatil yaptığı teknede; şarkıcı Buray balık tutarken, Derya Uluğ sevgilisi Asil Gök’ün dizlerinde güneşlenmeye çalışırken, Cem Belevi ise teknede sevgilisini ararken görüldü.

BEYAZ BİKİNİSİ İLE BÜYÜLEDİ

Geçtiğimiz günlerde kırmızı bikinisi ile paylaştığı karelere gelen “zayıfsın” yorumlarına tepki gösteren Derya Uluğ, bu kez beyaz mayosuyla ve güzelliği ile göz kamaştırdı. Ayrıca güzel şarkıcı, evlenme hazırlığı yaptığı sevgilisi Asil Gök’ün dizlerine uzanıp güneşlenmesiyle dikkat çekti. Şubat ayında sevgilisi Asil Gök’ün doğum gününü bir mekanda kutladıktan sonra ayrılırken görüntülenen güzel şarkıcı, "Doğum günlerimizi her sene düğün gibi kutluyoruz. İnşallah seneye düğünümüzü yapacağız. Evleneceğiz" şeklindeki açıklamasıyla düğün müjdesi vermişti.

TEKNEDE SEVGİLİSİNİ ARADI

Daha sonra ise cool gözlükleriyle göze çarpan Cem Belevi‘nin, aynı teknenin bir önünde bir arkasında dolaşıp sevgilisi Zehra Yılmaz’ı aradığı fark edildi. Yaklaşık üç yıldır birlikte olan ikili, geçen yıl tatillerini Roma’nın tarihi sokaklarında yapmıştı. Çift, pandemi nedeniyle bu yazı, Türkiye’deki tatil mekanlarında arkadaşlarıyla birlikte geçiriyor.

BALIK TUTARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Magazin Burada ekibinin, teknenin etrafını saran havlulara ve zor şartlara rağmen aldığı görüntülerde; ünlü şarkıcı Buray da balık tutarken kameralara yansıdı. Geçtiğimiz günlerde Youtuber’lara gösterdiği tepki ile gündeme gelen ve aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen Buray’ın tatilini yalnız başına, arkadaşlarının yanında yaptığı görüldü.

Nazan Öncel'den estetik yorumu: "Komik duruma düşmek istemem" Nazan Öncel'den estetik yorumu: "Komik duruma düşmek istemem"
Editör: TE Bilişim