İlk albümünü çıkarmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, babasının şarkılarından oluşan bir albüm çıkarma hazırlığında olduğunu ama çok farklı bir yorumla okuyacağını da açıklayarak sevenlerine müjdeyi verdi. “Benden çok fazla arabesk söylememi bekliyorlar ama ben arabesk söylemiyorum normalde de” diyen Dilan, “Tarzımı anlatabileceğim şekilde okuyacağım. Ne kadar zıt bir şarkıyı kendi yorumumla nasıl okumuşum nasıl olacak göreceğiz. Şu anda şarkıların aranjman aşamasındayız ve bitmek üzere. Süper bir sanatçı ile çalışıyoruz, Alper Atakan'la. Heyecanla onu bekliyoruz, bir an önce İstanbul'a dönüp okumalarını yapmamız lazım. Önce o bitirecek sonra biz gidip okuyacağız” şeklinde konuştu.

“EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM…”

Sözlerine “En büyük pişmanlığım Justin Timberlake ‘lütfen benle düet yapabilir misin’ dediğinde bırak Justin'i deyip arkamı dönüp gitmek oldu” diyerek devam eden Tatlıses, ekledi: “Ne bileyim öyle çok pişman olduğum bir şey yok. En büyük hayalim ise çok iyi bir dünya starı olmak. Müzikte çok iyi yerde olup gerçekten çok iyi bir dünya starıyla çok iyi işler yapıp güzel sanatımı güzel icra etmek. Hatta dünya starı olup sesimi duyurmak.”

Dilan Çıtak Pişmanlığını Açıkladı: Timberlake’in Teklifini Geri Çevirmeyecektim…

“EVLİLİK İÇİN ACELEMİZ YOK…”

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'dan Oscarlık hareketler! Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'dan Oscarlık hareketler!

Levent Dörter ile yaşadığı aşkla da sık sık gündeme gelen Dilan evlilik sorusuna ise “Evlenme planımız vardı, zaten her zaman var. Şu anda bir sürü aksilikler oluyor bu dönemde. Bir de korona virüs var. Açıkçası önümüzü göremiyoruz. Çok bir acelesi yok biz zaten şu an işimizde gücümüzde de hep böyle dostluk yapıyoruz birbirimize. Şu an aman bir an önce evlenelim gibi bir telaşımız yok” diye cevap verdi.

Editör: TE Bilişim