Sosyal medya hesaplarından yaptığı küfür ve hakaret içerikli paylaşımları nedeniyle MasterChef Türkiye’de ihraç edilen Uğur Yılmaz Deniz’in yeni adresi belli oldu.

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin iddialı yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz’in diskalifiyesi sonucu ne yapacağı merak konusu olmuştu.
Yıllar önce sosyal medya hesabından yaptığı küfür ve hakaret içerikli paylaşımlarının ortaya çıkması sonucu, Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edildiği açıklanan Uğur Yılmaz Deniz, YouTube kanalı açarak sevenlerinin karşısına çıkacak.

Diskalifiye Edilmişti… Uğur Yılmaz Deniz’in Yeni Adresi Belli Oldu!

Meriç Aral ve Serkan Keskin evlendi! Bakın düğüne kimler kimler katıldı... Meriç Aral ve Serkan Keskin evlendi! Bakın düğüne kimler kimler katıldı...

PİŞMANLIĞINI DİLE GETİRMİŞTİ
Yarışmadan diskalifiye edildiği bölümde gözyaşlarını tutamayan Uğur,"O insanların tanıdığı gibi bir insan değilim ben. O dönem ailemle sorunlarım vardı, kötü sözler söyledim. Hata ettim, pişmanım. Sizin önünüze böyle bir şekilde geldiğim için çok üzgünüm" sözleriyle pişmanlığını dile getirmişti.

Diskalifiye Edilmişti… Uğur Yılmaz Deniz’in Yeni Adresi Belli Oldu!
 

Editör: TE Bilişim