Yazın gerçek hali ortaya çıkan ve uzun süre gündemde kalan Duygu Özaslan, yeni pozlarıyla yine tartışma çıkardı. Yazdan beri yaptığı paylaşımlarda Photoshop’a devam eden ünlü fenomene eleştiri yağıyor.

Duygu Özaslan’ın Yeni Karelerine Olay Yorum! ‘Bu Sahte Vücut Modeliyle…’

‘GERÇEKTEN ACINASI…’

Duygu Özaslan’ın yeni karesine bir sosyal medya kullanıcısı, “Bulimiadan yakınan biri olarak yarattığın bu 'fake' vücut modeliyle birçok genç kızı buna sürüklüyorsun. Yandığın şeyle yakıyorsun. İnsanlara diyorsun ki 'ideal vücut bu olduğu için ben kendi vücudum yerine shopla bunu yapıyorum.' Gerçekten acınası” sözleriyle tepki gösterdi.

Duygu Özaslan’ın Yeni Karelerine Olay Yorum! ‘Bu Sahte Vücut Modeliyle…’

Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi' Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi'

Özaslan’dan cevap ise gecikmedi: “Öyle bir şey demiyorum artık fotoğraflarımla oynamıyorum da. Çok ciddi spor yapıp kilo verdim kusura bakmayın ama azmimle de gurur duyuyorum.”

Duygu Özaslan’ın Yeni Karelerine Olay Yorum! ‘Bu Sahte Vücut Modeliyle…’

Duygu Özaslan, yazın gerçek hali ortaya çıkınca uzun bir süre gündemde kalmıştı. Paylaştığı bikinili pozları ile sosyal medyada yayınlanan fotoğrafları arasındaki fark olay olunca Özaslan, Bulimia Nervoza hastalığına yakalandığını itiraf etmişti: “Evet, kilo aldım. Aslında sonra açıklayacaktım ama şimdi söyleyeyim; bulimia nervoza hastalığına yakalandım. İyileşme sürecindeyim.”

Editör: TE Bilişim