Küçük oğlu Pars’ın vefatından sonra uzun süre sessiz kalan Ebru Şallı yavaş yavaş normal hayatına dönmeye çalışıyor. Eşi Uğur Akkuş’un ilk evliliğinden olan çocukları ve büyük oğlu Beren ile birlikte Temmuz ayında tatile çıkan Şallı, paylaştığı tatil fotoğraflarıyla, eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

İSYAN ETMİŞTİ

Son olarak 15 Ağustos’ta eşi Uğur Akkuş’un doğum günü kutlamasında çekilen bir kareyi paylaşıp, "En mutlu yaşın olsun aşkım. Meleğimin uğuristanı" yazmıştı. Sert tepkilere maruz kalan ünlü model “Ben kötü bir şey yapmıyorum ki. Eşimin doğum gününü kutluyorum. Yanımızda çocuklarımız da var. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Dünyanın en büyük acısını son nefesime kadar yaşayacağım. Kimse içimdeki acıyı, fırtınayı bilemez. Ve dindiremez. Bunu kafalarına soksunlar” diye isyan etmişti

İSYAN ETMİŞTİ

İLK KEZ KONUŞTU

Ponçiğim diye bahsettiği küçük oğlunu kaybettikten sonra kameralara pek fazla konuşmak istemeyen Ebru Şallı, yaşadığı süreci ilk kez anlattı. Bir mekan çıkışında eşi Uğur Akkuş’la birlikte objektiflere takılan ünlü model, samimi açıklamalarda bulundu. İlk olarak çok konuşulan tatilinden bahseden Şallı, “Uğur’un çocuklar, benim büyük oğlan hep birlikte bir tatil yaptık. Bodrum’da annemlerle birlikte olduk. Sonra çocuklar için Marmaris’e geçtik. Güzel geçti. Eğlendiler çocuklar” ifadelerini kullandı.

İLK KEZ KONUŞTU

“İŞE GÜCE SARDIM”

İşkolik olan Ebru Şallı, işlerinden bahsederken özellikle online satışların güzel gittiğini belirterek, “Ben yine işe güce sardım. Biliyorsunuz ben 17 yaşından beri çalışıyorum. Bana çalışmak çok iyi geliyor. Şu dönemde de iyi geldi” dedi.

“İŞE GÜCE SARDIM”

DESTEK İSTEDİ

Yaşadığı zor süreçte çocukların kendisine iyi geldiğini söyleyen ünlü model, “Ben ayakta durmak zorundayım. Benim kocaman oğlum var gözümün içine bakıyor.” dedi ve ekledi : “Herkes bana destek olsun istiyorum açıkçası.”

DESTEK İSTEDİ

“BENİM ÇOK KÖTÜ SÜREÇLERİMDE YANIMDA OLDU”

Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan Ebru Şallı, oğlunun hastalık süreci boyunca ve vefatından sonra eşi Uğur Akkuş ‘un  desteğini hiç esirgemediğini, "Çok kötü süreçlerimde yanımda oldu" sözleriyle ifade etti .  Rahmetli oğlu Pars’tan ‘Ponçiğim’ diye bahseden Şallı, eşinin oğluna hem abilik hem babalık yaptığını da belirtti ve ekledi “Eşim şu anda benimle güzel yaşamayı hak ediyor.”

“BENİM ÇOK KÖTÜ SÜREÇLERİMDE YANIMDA OLDU”

“ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN”

Kendisi hakkında yapılan kötü yorumların çok üzücü olduğunu belirten Şallı, “Bunu yaşayan bilir, yaşamayan bilemez. Allah kimsenin başına vermesin bunu; ne annenin ne babanın” diyerek duygularını paylaştı. Ayrıca psikolojik destek aldığını da söyledi.

 “ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN”

Engin ve Dilan Polat nasıl geçiniyor? Engin ve Dilan Polat nasıl geçiniyor?
Editör: TE Bilişim