Ünlü sunucu Ece Erken, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşk nedeniyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İlişkisi nedeniyle işinden olan Ece Erken, bir süre sonra sevgilisinden ayrıldığını söylemişti. Fakat Erken, ayrılığa daha fazla dayanamadı ve eşinden boşanan sevgilisine geri döndü.

DENİZDE ROMANTİN ANLAR YAŞADILAR

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ece Erken, geçen ay eşinden boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Çeşme'de görüntülendi. Cennet Koyu'nda denize giren aşıklar, birbirlerine şakalar yaptı.

Zaman zaman romantik anlar yaşayan çift, bir süre sonra da akşam yemeği için tekneden botla ayrıldı.

NE YAŞANMIŞTI?

Sunucu Ece Erken’in evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Erken, hakkında çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" demişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun o dönemde hala evli olduğu eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

ARACINA ZARAR VERDİ İDDİASI

Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında gece yarısı evine gelip, araçlarına zarar verdiği gerekçesi ile tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu. O anların görüntülerini de sosyal medya hesabından yayınlayan Benan Mahmutyazıcıoğlu, “Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki; bir gün herkes yaşayacak. Kimisi aldığı duaları, kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir” ifadelerini kullanmıştı.

Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi

BENİ SADECE ALLAH YARGILAR

Ece Erken hakkında çıkan haberler sonrası uzun bir açıklama yapmıştı. Erken, şu ifadeleri kullanmıştı: "Unutmayın; hepimiz insanız ve herkes kınadığını yaşayabilir. Gün gelir ve bilmeden, detay bilmeden, ne yaşanıldı bilmeden yorum yapmamak gerekir. Bu konularda en ağır eleştiri yapan ünlülerin çoğu sessiz kaldı, çünkü neyin ne olduğunu özel olarak anlattık. Beni, sizi bir tek Allah yargılar. Allah'a hesap veririm. Lütfen artık sadece bana ve aileme hakaret edilen troll (sahte) hesaplara en azından bakarak, ortak olmayın. Allah hepimizin günahlarını affetsin. Dünya olarak zor günler geçiriyoruz, Allah yardımcımız olsun.”

Aşkını canlı yayında ilan eden Ece Erken, gelen tepkiler üzerine sunuculuğunu yaptığı magazin programından da istifa etmişti.

Editör: TE Bilişim