Burçe Gürsel, başka biriyle resmen evli olan sevgilisi ve iki çocuğunun babası Rıfat Sarıcaoğlu ile ilişkisi hakkında ilginç ifadeler kullandı. Gürsel, "Biz 8 yıldır ayrı yaşıyorduk. Rıfat Bey zaten kendi evliliği var ve kendi evinde yaşıyor" dedi.

burçe gürsel ece gürsel

Manken Ece Gürsel'in ablası Burçe Gürsel uzun süredir evli olan Rıfat Sarıcaoğlu ile birlikte. Sarıcıoğlu ile yasak aşk yaşayan Burçe, yasak aşk ilişkisiyle büyük tepki görüyor.

AYRILIK HABERLERİNİ YALANLADI

Burçe Gürsel 2 çocuğunun babası Rıfat Sarıcaoğlu'ndan ayrıldığını söylemişti. Ancak ünlü isim yasak aşkıyla ayrıldığı haberlerini yaptığı açıklamayla yalanladı.

"İLİŞKİMİZ BU ŞEKİLDE SÜRÜYOR"

City's Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülenen Gürsel, "Biz 8 yıldır ayrı yaşıyorduk. Rıfat Bey zaten kendi evliliği var ve kendi evinde yaşıyor. Biz ise kendi evimizde yaşıyoruz. Hiçbir zaman birlikte yaşamadık. Son zamanlarda göz önüne olmayınca ayrıldık zannedildi. İlişkimiz bu şekilde sürüyor" dedi.

rıfat sarıcaoğlu burçe gürsel

IŞIN KARACA: BU NORMAL BİR AÇIKLAMA ÖYLE Mİ?

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları Burçe Gürsel'in açıklamalarına tepki gösterdi.

 Gürsel'e tepki gösterenler arasında ünlü şarkıcı Işın Karaca da vardı. Karaca Gürsel'in açıklamasını "Bu da çok normal bir açıklama öyle mi?" sözleriyle eleştirdi.

Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum" Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum"

ece gürsel burçe gürsel

Editör: TE Bilişim